Сторінка 5. Неврологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 277 лікарів 653 відгука) Сортування: (ПІБ)
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Нейрохірург
Лікар нейрохірург 2 категорії.Закінчив Харківський національний університет, медичний факультет (2012-2018р) Інтернатура за спеціальністю нейрохірургія в Обласній клінічній лікарні м. Харків (2018-2021р.) Нейрохірург в Міжнародному центрі нейрохірургії з 2021 по теперішній час Аспірант Інституту нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова НАМН України
Київ вул. Левка Лук'яненка, 14 м.Мінська73м.Оболонь164
Сімейний лікар, Невропатолог
Доктор Голік Ольга Ігорівна спеціалізується в неврології. Також здійснює терапевтичне лікування за профілем сімейної медицини. У сфері професійних інтересів лікаря діагностика і лікування енцефалопатії, полінейропатії, вертеброгенной патології, невритів і вегетативних дисфункцій. Крім того, доктор веде консультативний прийом пацієнтів в якості терапевта, лікує ГРВІ, грип, ішемічну хворобу серця, остеохондроз, цистити і холецистити.
Консультація від 1190
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Травматолог, Ортопед, Невролог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, професор. Спеціалізується в області неврології, ортопедії і травматології. Веде консультативний прийом ортопеда. Займається діагностикою та лікуванням захворювань неврологічного профілю. Виконує лікування переломів, вивихів і розтягувань. Проводить корекцію сколіозу.
Консультація от 2350 грн
Київ пров. Будівельників, 4 (новий вихід з метро "Дарниця") м.Дарниця136м.Лісова449
Доктор Гончарова Яна Анатоліївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Здійснює медичну практику в якості лікаря-невролога. Проводить профілактику і лікування захворювань профільних органів. Займається дослідженням роботи нейронів і нервових клітин, проводить лікування запальних процесів спинного і головного мозку. Лікує пацієнтів з вегетосудинною дистонією.
Доктор Грабовенская Ирина Емельяновна специализируется в области детской неврологии и ранней диагностике эпилепсии, а также других болезней ЦНС. Специалист дает консультацию в стационарных условиях, назначает необходимые анализы и схему лечения.
Терапевт, Ендокринолог, Гомеопат, ДРТ-діагност
Доктор першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології, терапії. Надає послуги гомеопата, діагноста. Веде консультативні прийоми. Займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного і ендокринологічного профілю. Валерій Олександрович є членом Міжнародної медичної гомеопатичної ліги (LMHI), асоціації гомеопатів України, а також членом української філії Товариства натуральної медицини (Ганновер, Німеччина).
Консультація от 220 грн.
Вертебролог, невролог, реабілітолог
Лікар займається лікуванням головного болю та запаморочення, болю у хребті, у суглобах. Проводить реабілітацію після травм та операцій.
Київ вул. Композитора Мейтуса, 5 р.Голосіївський
Невролог дитячий
Доктор Гричина Людмила Михайлівна спеціалізується в області неврології. Лікує дітей. Консультує, висловлює другу лікарське думка. Займається діагностикою та лікуванням таких хвороб, як вегетосудинна дистонія, травми головного мозку, гострі і хронічні невралгії. Виконує ряд лікувальних процедур, включаючи паравертебральную блокаду.