Яроцький Микола Євгенович
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Лікар вищої категорії
Доктор медичних наук
Професор
Акушер-гінеколог вищої лікарської категорії проводить діагностику хвороб жіночої сечостатевої системи, спеціалізується на лікуванні онкологічних недуг і репродуктивної дисфункції. Доктор медичних наук, в роботі використовує медикаментозну і хірургічну терапію. Консультує як гінеколога-ендокринолога, для лікування за показаннями застосовує замісну гормональну терапію. Лікує інфекції статевої системи, клімактеричні розлади, полікістоз яєчників, міому матки, жіноче безпліддя.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Татьяна Шорн
01 березеня '18р.
Очень внимательный , приятный и вежливый врач .обрашалась по поводу бесплодия , диагноз непроходимость труб - пришлось делать операцию .Полное сопровождение до , во время и после операции
Вероника
28 жовтня '16р.
Врач - лучший в своем роде. Рекомендую как замечательнейшего специалиста!!
Иванна
09 серпня '16р.
Отличный врач. Приятный, вежливый. Осмотрел и назначил лечение.
Віта
15 березеня '21р.
Висловлюю щиру вдячність професору Яроцькому Миколі Євгенійовичу! Людяний,уважний,ввічливий,професіонал своєї справи провів складну операцію,зробив те на що,навіть,не давали надії інші лікарні та медичні центри.Шановний,Миколо Євгенійовичу,з роси і води Вам на добру сотню літ,міцного здоров'я і терпіння у Вашій не легкій справі!Ви рятуєте життя і даруєте надію.Щиро вдячна Вам за допомогу і доземний Вам уклін.Нехай Бог береже Вас і Вашу родину!
06 лютого '20р.
Врач от бога!!!!!. У меня была фибрамиома в матке размером в 17 недель. Он единственный из ......, который меня прооперировал, оставив матку. Сегодня моему сыну 3 года.
Рекомендую как лутчего специалиста!!!!!
- Лікування дисфункції яєчників
- Консультація гінеколога-ендокринолога
- Лікування міоми матки
- Лікування захворювань шийки матки
- Лікування запальних захворювань
- 2007 р. — Національна академія державного управління при Президентові України — спеціальність "Управління охороною здоров'я", магістр державного управління;
- 1982 р. — I лікувальний факультет Київського медичного інституту ім. акад. О. О. Богомольця за фахом "акушерство і гінекологія";
- Науковий ступінь — Доктор медичних наук.
Курси підвищення кваліфікації
- Стажування — лапароскопії в гінекології, гістеро-,гістерорезектоскопії ;хірургія тазового дна, онкогінекології, репродуктології в провідних клініках Росії, Франції.
- Участь і виступи на міжнародних конгресах і конференціях — Україна, Росія, Франція, Австралія, Сінгапур, Великобританія, США, Італія та ін.;
Участь в асоціаціях
- Член міжнародної асоціації акушерів-гінекологів (FIGO);
- Член редакційної колегії журналів "Клінічна ендокринологія та ендокринна хірургія", "Здоров'я жінки", міжнародного журналу "Репродуктивне здоров'я. Східна Європа";
- Член спеціалізованого УНПЦЭХТЭО і тканин МОЗ України;
- Член асоціації акушерів-гінекологів України;
- Член асоціації гінекологів ендоскопистів, репродуктивної медицини.
Схожі спеціалісти: