Сторінка 2. Ендокринологи в Києві
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Ендокринолог
Доктор Андрусеньків Наталія Богданівна спеціалізується на терапії захворювань ендокринних залоз, а також недуг, пов'язаних з порушеннями гормонального фону. Проводить огляди на предмет збільшення щитовидної залози і наявності в ній ущільнень. Лікує гіпо- та гіпертиреоз, консультує пацієнтів з цукровим діабетом. Обстежує хворих з ознаками ожиріння і вираженого дефіциту маси тіла. У медичній практиці, в основному, використовує консервативні методики.
Ендокринолог, терапевт
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань щитовидної залози, терапією метаболічного синдрому у дорослих і дітей. Спеціалізується на ранній діагностиці ускладнень цукрового діабету. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає на будинок до пацієнтів. Також лікує захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем.
Ендокринолог
Врач эндокринолог первой квалификационной категории. Приоритетными направлениями в работе являются: диагностика и лечение паращитовидной и щитовидной желез, сахарного диабета (1 и 2 типа), метаболического и гипоталамического синдромов, болезней надпочечников. Занимается проблемой избыточного веса и диетологией. Оказывает помощь беременным с эндокринопатией.
Проводит УЗИ обследования щитовидной железы.
Дитячий ендокринолог
Березовская Анна Николаевна
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог займається дослідженнями гормонального фону у чоловіків і жінок. Діагностує і лікує такі захворювання як ожиріння і гіпотиреоз. Спостерігає пацієнтів з цукровий та нецукровий діабет, складає індивідуальний раціон для кожного хворого, консультує, призначає і коригує схему терапії. Також веде прийом пацієнтів з порушеннями функції щитовидної залози.
Трухан Наталия Викторовна
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань органів ендокринологічної системи. Приймає пацієнтів із надмірною вагою, порушеннями функції надниркових залоз, гіпертиреозом, вузловим зобом та цукровим діабетом. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з ендокринології.
Брилева Надежда Васильевна
Лікар понад 20 років займається лікуванням захворювань щитовидної залози, цукрового та нецукрового діабету, ожиріння та інших патологій, пов'язаних з порушеннями гормонального фону у дорослих пацієнтів. Надія Василівна регулярно удосконалює свої навички, проходить відповідні курси.
Київ
м. Ірпінь, вул. Університетська, 2/1 (корп. 3)
Ендокринолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із ожирінням, цукровим діабетом, нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, остеопорозом, порушенням метаболізму кальцію, порушеннями статевої функції.
Ендокринолог
Лікар першої категорії кваліфікації. Займається лікуванням хвороб ендокринної системи. Консультує з проблем ожиріння. Проводить терапію для пацієнтів з цукровим діабетом першого і другого типу. Призначає медикаменти при тонзилітах, краснухи і отруєннях, а також препарати для профілактики при гормональних збоях і порушеннях обміну речовин.
Київ
вул. Еспланадна, 20 (4 поверх, каб. 417)
м.Палац спорту11м.Площа Українських героїв54м.Хрещатик1812
Ендокринолог, УЗ-діагност
Лікар ендокринолог другої категорії. Має професійні навички в діагностиці та лікуванні остеопорозу, гипоталамического і метаболічного синдромів, ендокринних патологій, зокрема цукрового діабету 1 і 2 типу, ожиріння. Надає консультації з корекції способу життя, дієтотерапії, інсулінотерапії. Займається веденням вагітних з патологіями ЩЗ.