Сторінка 3. Ендокринологи в Києві
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Дитячий ендокринолог
Филипчук Наталия Николаевна
Лозенко Ирина Михайловна
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар Петькун Андрій Анатолійович - кваліфікаційний спеціаліст першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб ендокринологічного характеру. Займається лікуванням патологій щитовидної залози, порушенням росту і розвитку, хвороб паращитовидної і надниркових залоз. Проводить консультації для пацієнтів хворих на цукровий діабет всіх типів, допомагає боротися з його наслідками.
Левицкая Ирина Викторовна
Ірина Вікторівна - лікар ендокринолог першої категорії. Займається лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, патологій гіпофізу, надмірної ваги при ендокринних порушеннях. Також лікар планує та веде вагітність у жінок з ендокринною патологією.
Буракова Елена Александровна
Олена Олександрівна спеціалізується на діагностиці та профілактиці захворювань, так чи інакше пов'язаних з порушенням обміну речовин і гормонального фону на різних етапах складності. Серед патологій, які лікує лікар, присутнє ожиріння, цукровий діабет, зоб, гіпотиреоз, а також тиреотоксикоз та інші хвороби ендокринологічного профілю.
Київ
Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу)
м.Харківська327м.Бориспільська214