Наукова ступінь
Категорія
Катерина
Дуже хочеться подякувати лікарю це лікар яка любить свою роботу і дуже хорошо її виконує одним словом лікар від Бога більше нам таких лікарів.
Ірина
До Ірини Василівни я потрапила випадково, у просто в жахливому стані після лікарів однієї з найвідоміших приватних клінік. Ситуація була в тому що я абсолютно здорова людина вирішила позбутися окулярів і зробила корекцію зору. Складність виявилась в тому що лазер зір мені покращив, АЛЕ! очі у мене не загоювались. Дійшло до того що три тижні поспіль на моїх очах були ерозії рогівки, лікарі клініки в якій я зробила операцію, не могли це вирішити. Що вони тільки не робили ..змінювали препарати, дорогі, дешеві...очі не заживали. Увесь цей час я відчувала адський біль. Тоді мені пощастило звернутися до Ірини Василівни...яка призначила мені лікування під час якого через три дні вдалося зробити неможливе (на відміну від інших чотирьох лікарів на чолі з головним) очі перестали боліти і почали загоюватися. Як таке може бути??? Ірина Василівна, Ви справжній професіонал! Також чуйна, хороша людина. Я дуже вдячна Вам за допомогу. Дякую! З повагою, Ірина П.
Оксана
Обратилась к Людмиле Александровне с болями в правом подреберье, мучавшими давно. Нашли проблему давнюю и запущенную. Месяц лечения, 2 месяца диеты - и я похудела, выздоровела, тяжести и след простыл! Рекомендую очень! и очень признательна
Світлана
Коли порушення в роботі шлунково-кишкового тракту вдавалося лікувати тільки тимчасово, я вирішила змінити лікаря, звернулася до Людмили Олександрівни. Завдяки її уважності вдалося поставити точний діагноз і підібрати дійсно дієве лікування та правильну дієту. Вже півроку в мене немає проблем зі шлунково-кишковим трактом.
27 грудня '19 г.
Гастроентеролог
Лікар-гастроентеролог проводить діагностику і лікування патологій шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура і печінки. Займається лікуванням гепатиту, панкреатиту, ГЕРХ, виразковій хворобі шлунка, коліту і ентериту. До доктора необхідно записатися при виникненні болів в області живота, блювоті, печії, діареї і розладі стільця.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар офтальмолог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні, таких захворювань як катаракта, кератит, кон'юнктивіт, астигматизм, блефарит, дегенерація рогівки, іридоцикліт та інших.
Київ
вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Дерматовенеролог, УЗД-фахівець
Доктор Глухенький Євген Вікторович спеціалізується в області дерматовенерології та ультразвукової діагностики. Має вищу кваліфікаційну категорію по УЗД. Виконує сканування внутрішніх органів за допомогою УЗД, контролює результати терапії. Веде консультативний прийом. Автор наукової роботи. Нагороджений Почесною грамотою Міністерства охорони здоров'я, орденом «За заслуги».
мамолог, онкохірург
Бавыкин Евгений Николаевич
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-23
Лікар дерматовенеролог вищої категорії. Проводить діагностику шкірних новоутворень, кріодеструкцію, електрокоагуляцію і лікування інфекцій що передаються статевим шляхом. Закінчив Сумський державний університет, медичний факультет.
Бориспіль
вул. Головатого, 89
Масажист, естетист по тілу
Лікар надає первинну консультацію, займається розробкою оптимального курсу масажу. Працює з різними техніками. Займається лікуванням сколіозу, кіфозу, допомагає позбутися целюліту. Володіє техніками класичного, лімофдренажного, антицелюлітного і точкового масажу.
Косметолог лазерних методик
Лікар спеціалізується на лазерній епіляції всього тіла, лазерному омолодженні і безопераційному ультразвуковому ліфтингу. Використовує сучасні методики впливу. На практиці застосовує комплексні методики на сучасному обладнанні. Підбирає оптимальний метод усунення зморшок, відновлення шкіри і прискорення її регенерації.
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань зубів та ясен. Виконує професійне чищення зубів. Спеціалізується на знімному та незнімному протезуванні зубів, видаленні зубів. Лікує всі види карієсу, підвищену чутливість зубів, кровоточивість ясен, відшарування ясен від зубів.
Дерматовенеролог, косметолог
Спеціалізується на лікування рубців лазером, лікування акне та пігментації, видалення новоутворень та судин, проводить лазерну корекцію шрамів, лазерну епіляцію тощо.
Дитячий кардіоревматолог, функціональний діагност
Дитячий кардіоревматолог, лікар функціональної діагностики. Діагностує і лікує дитячі серцеві захворювання. Надає допомогу при стенокардії, аритмії, лікує ішемічну хворобу, інфаркт міокарда, порок серця. Усуває ефективним лікуванням такі симптоми: відставання у фізичному розвитку, блідість і холодність шкірних покривів, стійкі зміни артеріального тиску, постійне порушення пульсу. Володіє базовими знаннями англійської мови.