Сторінка 2. Лікарі в Києві (метро Звіринецька)

Катерина
Дуже хочеться подякувати лікарю це лікар яка любить свою роботу і дуже хорошо її виконує одним словом лікар від Бога більше нам таких лікарів.
Ірина
До Ірини Василівни я потрапила випадково, у просто в жахливому стані після лікарів однієї з найвідоміших приватних клінік. Ситуація була в тому що я абсолютно здорова людина вирішила позбутися окулярів і зробила корекцію зору. Складність виявилась в тому що лазер зір мені покращив, АЛЕ! очі у мене не загоювались. Дійшло до того що три тижні поспіль на моїх очах були ерозії рогівки, лікарі клініки в якій я зробила операцію, не могли це вирішити. Що вони тільки не робили ..змінювали препарати, дорогі, дешеві...очі не заживали. Увесь цей час я відчувала адський біль. Тоді мені пощастило звернутися до Ірини Василівни...яка призначила мені лікування під час якого через три дні вдалося зробити неможливе (на відміну від інших чотирьох лікарів на чолі з головним) очі перестали боліти і почали загоюватися. Як таке може бути??? Ірина Василівна, Ви справжній професіонал! Також чуйна, хороша людина. Я дуже вдячна Вам за допомогу. Дякую! З повагою, Ірина П.
Замечательный врач! Спасибо огромное за доброжелательное, квалифицированное, добросовестное выполнение своей работы!!!
23 травня '17 г.
Дмитрий
Ирина Васильевна приятно удивила меня доброжелательным и участливым отношением. Как показало мое лечение, Гавриляк прекрасно ориентируется в современных методах лечения. Рад был познакомиться с этим доктором!
Хірург, проктолог
Катерина Володимирівна - кваліфікований лікар-хірург, проктолог з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні планових та екстрених оперативних втручань, спрямованих на лікування широкого спектру захворювань, володіє глибокими знаннями, забезпечує максимальну безпеку та ефективність процедур, підбираючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар офтальмолог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні, таких захворювань як катаракта, кератит, кон'юнктивіт, астигматизм, блефарит, дегенерація рогівки, іридоцикліт та інших.
Київ вул. Родини Крістерів, 18/6, ЖК Варшавський м.Нивким.Почайнам.Оболонь
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Психофізіолог, психолог
Олександр Михайлович займається діагностикою і корекцією психологічних проблем різного рівня складності і походження. Лікар проводить психофізіологічне консультування дітей і дорослих, аналіз електроенцефалограми з подальшим призначенням методів корекції та реабілітації. Олександр Михайлович є спеціалістом методу біоакустичної корекції, транскраніальної мікрополяризаціі, а також методу альтернативних комунікацій PECS.
Лікар веде консультативно-діагностичний прийом. Спеціалізується на визначенні гостроти зору з метою вибору подальшої тактики терапії. Працює як з вродженими, так і набутими патологіями органів зору. Лікує астигматизм, катаракту, глаукому, короткозорість, далекозорість.
Мамолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог, Трихолог
Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, має другу категорію, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, венеричних патологій. Тетяна Віталіївна не тільки лікує хвороби, але відстежує причини, які їх спровокували. Приймає пацієнтів з акне, вугрової хворобою, контактним або атопічний дерматит, екзему.
Хірург
Лікар вищої категорії хірург. Спеціалізується на видалення: врослого нігтя, атерому, ліпому, гігро, невус, папілом, бурсит, гідроаденіт, абсцес, флегмону, фурункул. Лікар виїжджає додому пацієнта у Києві та Київській області у 30-ти км зоні.
УЗД-фахівець
Лікар УЗД-спеціаліст вищої категорії. Проводить ультразвукову діагностику в області гінекології, акушерстві (з доплерографією), доплерографії системи судин, кардіоваскулярну діагностику. Володіє методами сонографического обстеження, комп'ютерної, магнітно-резонансної томографій, рентгенології. Закінчила Вінницький державний медичний університет ім. М. І. Пирогова.
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
Гастроентеролог, Гепатолог, Паразитолог
Лікар гастроентеролог, гепатолог вищої категорії. Пріоритетними напрямками роботи Валіда Джалаловіча є: паразитології, гастроентерологія, гепатологія. Веде консультативно-діагностичний прийом пацієнтів з порушеннями органів шлунково-кишкового тракту; розробляє індивідуально для кожного план обстежень і поетапного лікування органів шлунково-кишкового тракту. Володіє методами дуоденального зондування і гастростомії.