Коваленко Сергій Олександрович
Ревматолог, Терапевт
Лікар першої категорії
Кандидат медичних наук
Спеціаліст Коваленко Сергій Олександрович — з 10-річним досвідом, має другу категорію, кандидат медичних наук, спеціалізується у терапії та ревматології. Робота лікаря полягає у наданні консультативної допомоги, проведення огляду, призначення додаткового обстеження, оцінку його результатів, а також визначенні терапевтичної тактики. Звернутися до Коваленко С. О. можна при аутоімунних захворюваннях, патології серцево-судинної (гіпертонія, стенокардія), травної (гастродуоденіт, холецистит, дисбактеріоз кишечника), дихальної (бронхіт, ГРВІ) систем. Лікар веде амбулаторне спостереження, контролює динаміку змін на тлі лікування і при необхідності направляє пацієнтів на консультацію до вузьких спеціалістів.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Рачкова Людмила Володимирівна
02 січня '24р.
Поки що все влаштовує
Олена
06 вересня '17р.
Довірила лікарю найдорожче - здоров'я тата, і не разу про це не пожаліла! Ми дуже задоволені кваліфікацією лікаря. Діагностував захворювання, назначив лікування і терпляче відповів на всі питання, а їх було багато. Про похід до лікаря тепер тільки позитивні враження) Щиро рекомендую лікаря і клініку Smart medical center!
- 2006 р. — Національний медичний університет імені О. О. Богомольця.
- 2008 р. — Національну медичну академію післядипломної освіти імені П. Л. Шупика.
Схожі спеціалісти:
Терапевт, сімейний лікар