3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Віра
В кінці листопада 2022 року мені пощастило потрапити на прийом до Наталії Віталіївни. Після лікування, яке вона прописала, мій стан став покращуватися буквально на 3-й день. Дуже уважна і чуйна, вислухала всі мої проблеми зі здоров'ям, призначила необхідні обстеження, які проводила особисто. 100 - відсотково професійна і компетентна в своїй галузі. Шановні пацієнти, звертайтеся до кращих лікарів! Щиро рекомендую Новікову Наталію Віталіївну!
Раиса
Дуже хороший фахівець! Неодноразово приходила до неї на консультацію. Лікар дуже добре ставиться до пацієнтів. Уважно їх слухає, та обстежує. Я не є виключенням. ЇЇ призначення, завжди ефективно мені допомагають. Рекомендую!
Lasto4ka
Є у мене одна проблема, я дуже багато палю. З роками у мене розвинулася хронічна обструктивна хвороба легень. Постійно звертаюся за допомогою до Наталії Віталівни. Дуже хороший та професійни лікар, лише вона знає як ефективно допомогти мені. Дякую!
Психіатр, психотерапевт
Шкляревская Оксана Владимировна
Фахівець у галузі психіатри займається лікуванням (у тому числі медикаментозним) розладів психіки, порушень сну, наслідків стресу, депресивних станів, тривожності, нервозності тощо.
Кардіолог, сімейний лікар
Лікар Новікова Наталія Віталіївна спеціалізується на виявленні та лікуванні хвороб серцево-судинної систем. Займається розшифровкою результатів ЕКГ, УЗД серця. Займається лікуванням таких хвороб, як ІХС, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність. Проводить планове лікування декомпенсації серцевої діяльності. Також займається діагностикою та лікуванням порушень ритму.
Гастроентеролог, Гепатолог, Хірург, Ендоскопіст
Керівник клініки, хірург-гепатолог вищої категорії, фахівець в області лікування хвороб печінки, нирок, шлунково-кишкового тракту, спеціалізується на усуненні інтоксикацій. Є заслуженим лікарем України, автор 8 патентів.
Доктор Ібрагім Ахмед, спеціалізується в галузі офтальмології. Займається діагностикою та лікуванням різних захворювань очей. Проводить оперативне лікування, в тому числі і мікрохірургію, дакриоцистита і косоокості.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-23
Кардіолог
Кутовой Виктор Иванович
Судинний хірург, флеболог, УЗД-фахівець
Владислав Валеріанович володіє сучасними методами діагностики, консервативного та оперативного лікування захворювань судин. Пріоритетний напрям – варикозне розширення вен, телеангіектазії (судинні сіточки), тромбофлебіти. Успішно практикує малоінвазивні методи оперативного лікування.
Невропатолог, Реабілітолог
Лікар-невропатолог здійснює прийом пацієнтів, діагностику, диференційну діагностику, призначення курсу лікування із елементами реабілітації та корекції шкідливих побутових звичок. Володіє методиками лікувального масажу на рівні лікаря -реабілітолога із зменшення м’язових блоків, класичною китайською і корейською Су-Джок акупунктурою; займалась лікуванням медичними п'явками (гірудотерапією). Лікар має досвід роботи в невідкладній неврології: ведення важких, коматозних пацієнтів із судинними захворюваннями центральної нервової системи, травмами ЦНС, інтоксикаційними ускладненнями, запальними захворюваннями головного мозку та оболонок.
Ортопед-травматолог, дитячий ортопед
Либстер Сергей Борисович
Лікар спеціалізується на лікуванні таких захворювань: Артрити колінних, тазостегнових, гомілковостопних, плечових, променезап'ясткових суглобів, суглобів кистей/стоп, плоскостопість, остеохондроз шийного, грудного, попереково-крижового відділів, спондилоартрит. Сергій Борисович має близько 706 наукових робіт, приймає участь в багатьох медичних асоціаціях та конференціях.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-23
Використання сучасних методик діагностики (комп’ютерна периметрія, оптична когерентна томографія, флуоресцентна ангіографія, ультразвукова діагностика). Спеціалізація: лазерне та медикаментозне лікування органу зору (діабетична та посттромботична ретинопатія, глаукома, вторинна катаракта). Лікування судинних захворювань сітківки та зорового нерву (гіпертонічна та діабетична ретинопатія, гострі та хронічні оптикоішемії). Лікування «сухого ока», глаукоми, катаракти, міопії. Профілактика захворювань ока.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог, Трихолог
Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, має другу категорію, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, венеричних патологій. Тетяна Віталіївна не тільки лікує хвороби, але відстежує причини, які їх спровокували. Приймає пацієнтів з акне, вугрової хворобою, контактним або атопічний дерматит, екзему.