Сторінка 18. Приватні лікарі в Харкові

Владимир
Супер
Діна
Лікар приємна, вникає в суть питання, не поспішає і не квапить. Призначені нею ліки були за помірну ціну, нічого не рекламувала і не нав'язувала. Я задала всі питання що мене цікавили, і отримала зрозумілу відповідь. Дуже задоволена роботою спеціаліста! Рекомендую!
У папы была проблема с ногой. Доктор дала рекомендации, учитывая проблемы с сахаром, в отличии от других двух врачей, у которых также были на консультации. Благодаря ей у папы все хорошо.
30 серпня '19 г.
Лариса
Очень хороший доктор, очень системная и вдумчивая, понимает как работают гормоны и эффективно находит проблему, рекомендую
05 серпня '19 г.
Ендокринолог
Проводить консультації пацієнтів з різними ендокринними порушеннями. Займається лікуванням з різною патологією щитовидної залози, статевих залоз, гіпофіза, ожирінням; розробляє індивідуальні схем лікування цукрового діабету.
Гастроентеролог
Консультація фахівця включає детальний збір інформації про причини розвитку гастроентерологічного захворювання, проведення ЕФГДС. Призначення індивідуальної схеми лікування і профілактики.
Нейрохірург
Спеціалізується на хірургічному лікуванні аневризми, інсультів, судинних мальформацій. Лікує наслідки черепно-мозкових травм, захворювань центральної нервової системи, міжхребетні грижі та інші порушення нервової системи.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, дитячої радіології, кардіорадіології, торакальної радіології, абдомінальної радіології, онкорадіології, скелетно-м'язової радіології. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, кардіорадіології, торакальної радіології та абдомінальної радіології. Виконує КТ та МРТ для діагностики онкологічних захворювань, урологічних патологій, скелетно-м'язових деформацій. Є автором 9 наукових публікацій, брала активну участь в 17 наукових конференціях.
Невролог дитячий
Опитування (збір анамнезу), неврологічний огляд, лікування наслідки травматичних, судинних та інфекційних уражень центральної нервової системи, в тому числі перинатального походження. Синдроми головного болю (мігрень, головний біль напруги, судинна головний біль). Епілепсія (контроль протисудомної терапії). Тікозние розлади. Порушення розвитку (моторного, психомовного).
Харків пр-т Незалежності, 10 (пр-т Правды) м.Університет21м.Держпром53
Лікар УЗД
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Виконує УЗД органів малого тазу у чоловіків та жінок. Проводить УЗД піднебінних мигдалин, слинних залоз, регіонарних лімфатичних вузлів та м'яких тканин.
Лікар УЗД, акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Лікар спеціалізується на терапії широкого спектра гінекологічних хвороб. Для уточнення діагнозу призначає ультразвукове дослідження органів малого тазу, кольпоскопію та лабораторні аналізи. Приймає пацієнток з полікістозом яєчників, клімаксом, ендометріозом, молочницею та іншими захворюваннями.
Кардіолог
Харків пр-т Героїв Харкова, 257 м.Палац спорту51