Сторінка 16. Приватні лікарі в Харкові

Благодарность неземная, Юрий Алексеевич, за Ваше внимание, труд, ответственность, знания. Спасибо, что вернули к здоровой жизни. Очень хочется, чтобы все врачи были такими, профессионалами своего дела. Храни Господь, Вас, Юрий Алексеевич, и Вашу семью. Крепкого здоровья, благодарных пациентов, успехов и удачи, благополучия и счастья!
Сніжана
Дуже товариський, уважний. Одразу помітно що володій усім спектром надання послуг. Я дуже ним задоволена. Якщо буде потреба через 2 роки я його знову відвідаю, як він мені порекомендував. Я вже давно рекомендую його своїм знайомим.
Ніна
Дуже уважний лікар, ні на хвилину не залишає. В незнанні не тримає, одразу прокоментував результат флюрографії. В надзвичайно швидко, та якісно. Що безперечно говорить про кваліфікацію спеціаліста. Обов'язково прийдемо ще! Рекомендую!
юля
я горжусь такими людьми и специалистами что они живут и работают в нашем городе.спасибо за ваш труд.
Нейрохірург
Спеціалізується на хірургічному лікуванні аневризми, інсультів, судинних мальформацій. Лікує наслідки черепно-мозкових травм, захворювань центральної нервової системи, міжхребетні грижі та інші порушення нервової системи.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, дитячої радіології, кардіорадіології, торакальної радіології, абдомінальної радіології, онкорадіології, скелетно-м'язової радіології. Займається розшифровкою результатів досліджень.
Рентгенолог
Лікар спеціалізується в області нейрорадіології, кардіорадіології, торакальної радіології та абдомінальної радіології. Виконує КТ та МРТ для діагностики онкологічних захворювань, урологічних патологій, скелетно-м'язових деформацій. Є автором 9 наукових публікацій, брала активну участь в 17 наукових конференціях.
Невролог дитячий
Опитування (збір анамнезу), неврологічний огляд, лікування наслідки травматичних, судинних та інфекційних уражень центральної нервової системи, в тому числі перинатального походження. Синдроми головного болю (мігрень, головний біль напруги, судинна головний біль). Епілепсія (контроль протисудомної терапії). Тікозние розлади. Порушення розвитку (моторного, психомовного).
Харків пр-т Незалежності, 10 (пр-т Правды) м.Університет21м.Держпром53
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар проводит консультативний прийом, надає послугу ведення вагітності. Проводить ультразвукове дослідження органів малого тазу (абодмінально / трансвагинально), кольпоскопію, радіохвильове лікування патології шийки матки.
Практичний психолог
« Інтереси клієнта завжди знаходяться в центрі уваги психолога. Моєю метою є допомога у пошуку саме Вашого вірного шляху для досягнення цілей та значного покращення в емоційній, соціальній та фізичній сферах життя. Ви відчуєте допомогу та підтримку протягом всього часу терапії»
Харків вул. Дмитра Антоненко, 49, корпус 2 м.Ботанічний сад
Психиатр, Психотерапевт
Стоматолог-ортодонт дитячий
Лікар спеціалізується на виправленні прикусу у дітей за допомогою пластинок та брекетів. Займається видаленням молочних зубів, реставрацією зубів. Лікує карієс, пульпіт, пародонтит, зміщення прикусу, пародонтоз, аліментарну недостатність кальцію та гінгівіт. В роботі використовує сучасні стоматологічні матеріали.
Нейрохірург
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-12
Хірург, Уролог
Лікар займається виявленням, профілактикою та лікуванням урологічних хвороб. Приймає пацієнтів з циститом, сечокам'яною хворобою, простатитом, варикоцеле, нетриманням сечі та чоловічим безпліддям. Спеціалізується на вправленні парафімоза, проведенні хірургічних втручань при варикоцеле.
Харків пр-т Героїв Харкова, 257 м.Палац спорту51