Лікарі у Дніпрі (Соборний район)

Фільтр: (Знайдено 150 лікарів 5 відгуків) Сортування: (Ціна)
Равиль
Дуже хороший і приємний лікар, більше б таких! З першої хвилини, завоювала прихильність нашої доньки так, що вона дозволила себе оглянути і не хотіла виходити з кабінету! Задоволеними залишилися як ми, так і донька. Вдячні за турботу!
Дмитри
Після довгих мук, потрапили нарешті до справжньому професіоналу. Детальний огляд дитини, ввічливе спілкування. Точний діагноз, швидке і ефективне лікування. Моя щира подяка спеціалісту! Обов'язково прийдемо ще, і будемо рекомендувати!
Обратилась к Анжелике с проблемой, которую удалось вылечить менее, чем за месяц, за что я ей очень благодарна! В результате - идеальное лицо)) Теперь вся семья к ней ходит- все довольны!))
Анжелика потрясающий, высококвалифицированный специалист своего дела. Ходила с проблемой два года,а она мне помогла ее решить за две недели:) Очень рада что наконец-то нашла своего косметолога. Всем очень-приочень рекомендую!
Косметолог
Анжеліка Вікторівна спеціалізується в області косметології. Лікар проводить мезотерапію, ботулінотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, чистку обличчя. У своїй роботі активно застосовує апаратні методики.
Педіатр
Лікар спеціалізується на діагностиці та комплексному лікуванні різних захворювань у дітей і підлітків. Здійснює регулярний нагляд за новонародженими і моніторинг їх розвитку. Проводить планові профілактичні огляди, консультує перед проведенням вакцинації. Лікує ГРВІ, грип, харчові отруєння, бронхіт, атопічний дерматит.
Масажист, спеціаліст з фізичної реабілітації
Спеціаліст займається фізичною реабілітацією пацієнтів, лікує різні захворювання за допомогою масажу. Проводить тайський масаж, класичний масаж, дитячий масаж, антицелюлітний і лімфодренажний масажі. Успішно лікує вегетосудинну дистонію і виконує корекцію сколіозу.
Дніпро вул. Старокозацька 16/18 м.Вокзальна538
Фахівець з фізичної реабілітації
Спеціаліст займається фізичною реабілітацією пацієнтів. За допомогою технік мануальної терапії, м'язово-енергетичних технік і голковколювання лікує остеохондроз, вегетосудинну дистонію та інші захворювання. В роботі використовує сучасні методики. Регулярно підвищує свою кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро вул. Старокозацька 16/18 м.Вокзальна538
Гастроентеролог
Доктор Кривошей Володимир Вікторович є кваліфікованим фахівцем, має значний практичний досвід діагностики лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Консультує пацієнтів з питань лікування гастриту, дуоденіту, виразкової хвороби, холециститу, панкреатиту, гастроентероколіту та інших захворювань травного тракту. Призначає лабораторні та інструментальні дослідження, застосовує медикаментозні і консервативні методи терапії. Постійно удосконалює свої навички.
Терапевт, кардіолог
Доктор Бойко Ірина Яківна фахівець в області кардіології, терапії. Надає послуги в консультуванні і лікуванні кардіо і терапевтичних захворювань. Займається електроенцефалограмою. Надає допомогу в лікуванні простудних, ендокринних захворювань, а так же захворювань кровоносної системи.
Дніпро вул. Набережна Перемоги 120 А р.Соборний
Ревматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії ревматологічних захворювань. Успішно лікує артроз, артрит, остеопороз кісток, подагру, хворобу Бехтєрєва, дифузні захворювання сполучної тканини, васкуліти. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-03-15
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області дитячої неврології. Займається лікуванням дітей з органічними ураженнями мозку, перинатальним ураженням центральної нервової системи, епілепсією, гідроцефалією, затримкою психомовного розвитку. Надає допомогу при непритомності, головних болях, енурезі, безсонні й інших неврологічних симптомах. В роботі використовує сучасну медичну техніку і прогресивні терапевтичні методики.
Уролог, андролог
Горбатий Святослав Миколайович є практикуючим урологом-андрологом з 8-річним досвідом лікування урологічних та андрологічних захворювань. Є членом Європейської та Української асоціації урологів-андрологів. Лікар бере участь у науково-практичних конференціях з урологічної та андрологічної тематики з підвищенням кваліфікації та оволодінням нових методик у діагностиці, профілактиці та лікуванні. Публікує наукові статті та рекомендації з тематики лікування простатиту та еректильної дисфункції, лікування синдрому хронічного тазового болю за новаторською методикою без аналогів у Дніпрі.
Неврологія – це ключ до вирішення загадок головного і спинного мозку. Я вірю в те, що ретельне дослідження та індивідуальний підхід можуть допомогти навіть у найскладніших випадках і покращити якість життя кожного пацієнта. Саме тому я без вагань пішла проходити інтернатуру на кафедру неврології та нейрохірургії в м.Дніпро (2019-2021). Хоч поки і не маю 20 років досвіду, наукових регалій чи престижних нагород, я вже встигла попрацювати зі специфікою різноманітних випадків стаціонару, поліклініки та навіть невідкладних станів приймального відділення. Також регулярно відвідую семінари та проходжу курси для підвищення професіоналізму, розвитку і розширення своїх знань в усіх закутках неврології. Співпрацюючи зі мною, Ви не тільки позбудетесь болю, але й зрозумієте та приймете власне тіло. Адже гармонія з собою - запорука успіху у нашому з Вами шляху до здоров'я та відновлення.
Дніпро вул. Ніла Армстронга 4а (Казакова 4а) р.Соборний