Клініка уролога в Дніпрі — Горбатий Святослав Миколайович
- Відгуки
- Лікарі
Клініка уролога в Дніпрі — Горбатий Святослав Миколайович, вартість послуг:
Відгуки та оцінки клініки
Немає відгуків та оцінок клініки
Лікарі клініки Клініка уролога в Дніпрі — Горбатий Святослав Миколайович
Обрати фах
очистити
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.
Зверніть увагу на інші клініки:
В нашій клініці використовується новітнє обладнання, яке має всі необхідні сертифікати та ліцензії.
Наші фахівці мають вищу медичну освіту і стаж роботи понад 20 років. До нас зручно дістатись будь – яким громадським транспортом.
Видаємо консультативні висновки, довідки, направлення та витяги з амбулаторної карти.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Багатопрофільна клініка "Оксфорд Медікал" - це медичний заклад, що спеціалізується на малоінвазивних методах позбавлення від патологій. Центр входить в мережу однойменних клінік, вистав в Україні. Серед лікарів клініки - доктори і кандидати медичних наук.
Пн — Пт: 09:00-20:00
Сб: 09:00-17:00 Н: 09:00-15:00
Стаціонар при медико-хірургічному центрі ім. Пирогова надає кваліфіковану післяопераційну допомогу пацієнтам після проведення оперативного лікування в області жіночого здоров'я, урології, хірургії, пластичної та щелепно-лицевої хірургії, травматології та ортопедії, отоларингології.
Пн — Пт: 09:00-19:00
Багатопрофільний медичний центр VAN Clinic (ВАН Клиник) включає поліклінічне відділення для дорослих, центр ортопедії, денний стаціонар, дослідницьку лабораторію. Тут працюють фахівці таких напрямків: гінекологія, урологія, травматологія та ортопедія, онкологія, хірургія, маммология, ендокринологія, педіатрія, терапія, психотерапія, неврологія, дерматовенерологія, отоларингологія.
Пн — Пт: 08:00-19:00