Клініка уролога в Дніпрі — Горбатий Святослав Миколайович

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Сучасні методи лікування

Єдині в регіоні, хто використовує інноваційні підходи та сертифіковане обладнання для швидкого усунення больового синдрому та чоловічих розладів.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Клініка уролога в Дніпрі — Горбатий Святослав Миколайович, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Первинний прийом уролога 500

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Бойко Дмитро Сергійович

• Андролог
  • Сексолог
  • Уролог
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Центр діагностики та лікування, де можливо отримати консультації лікарів, лікувальні маніпуляції та здати аналізи, у тому числі – НА ДОМУ
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00 Н: 08:00-20:00
Пн — Пт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-16:00 Н: 09:00-15:00
4,7
Пн — Пт: 09:00-17:00
Наш медичний центр спеціалізується на реабілітації дітей від народження до 18 років, надаючи комплексну допомогу у відновленні здоров'я через фізіотерапію, масаж та ортопедичні послуги. Ми створюємо індивідуальні програми лікування, орієнтуючись на потреби кожної дитини. Наша команда складається з висококваліфікованих лікарів і спеціалістів, які застосовують сучасні методи для досягнення оптимальних результатів. Ми активно залучаємо батьків до процесу реабілітації, забезпечуючи атмосферу підтримки та довіри. Наша основна мета — повернути дітям здоров'я та активний спосіб життя.