Сторінка 3. Неврологи у Дніпрі
Зоя
Досконально изучил болезнь и качественно пролечил.
28 липня '16 г.
Дарина
У врача настоящий талант! Не устаю благодарить его за помощь моему ребенку
11 жовтня '16 г.
Выражаю огромную благодарность самому внимательному доктору.
16 червеня '16 г.
Настя
У Філюк особисто мені приємно лікуватися. Вона дуже грамотний і досвідчений невролог, культурна і приємна жінка. Дуже Вам вдячна за допомогу, Ірина Олексіївна!
Гюнай
Побольше бы таких врачей, как Анна Васильевна. Наконец-то я избавилась от бессонницы и мучительных головных болей.
12 серпня '16 г.
Вика
После тог как поставили диагноз вегетососсудистой дистонии постоянно мучали симптомы. Анна Васильевна комплексно подошла к решению проблемы, головокружения и слабость позади, ура!
04 жовтня '16 г.
Объедкова Виктория Николаевна
Доктор лікує широкий спектр захворювань центральної та периферичної нервової системи. Для уточнення діагнозу призначає доплерографію, рентген, магнітно-резонансну та комп'ютерну томографію головного мозку, ехоенцефалографію. Лікує головний біль, судоми, запаморочення, остеохондроз, наслідки інсультів та грижі міжхребцевих дисків.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Максименко Наталья Сергеевна
Давайте знайомитись, мене звати Максименко Наталія Сергіївна, лікар- невролог І категорії. Закінчила медичну академію у м.Дніпро в 2010 році, та інтернатуру за спеціальністю "Неврологія". Маю досвід роботи 12 років.
Нещодавно розпочала свою професійну діяльність у новій клініці "Бохан". В ній я зможу використовувати передові технології та співпрацювати з іншими висококваліфікованими медичними спеціалістами. Мої знання у галузі неврології дозволяють мені глибоко розуміти причини і особливості складних проблем нервової системи, зокрема вертебрології, і ефективно їх вирішувати.
Психолог, невролог, психотерапевт, гіпноаналітік
Ребедайло Виталий Васильевич специализируется в областях неврологии и психологии. Занимается диагностикой и лечением невротических и психосоматических расстройств, а также депрессивных состояний. Ведет частную практику как психолог, консультирует, оказывает психотерапевтическую поддержку. В работе в числе прочих использует методики гипнотерапии.
Нейрохірург, судинний невролог
Лікар займається діагностикою та терапією неврологічних захворювань. Успішно лікує наслідки інсульту, неврити, невралгії, атеросклеротичні ураження, внутрішньомозковий крововилив, міжхребетні грижі, остеохондроз. Приймає пацієнтів з частими запамороченнями, головним болем, болем у спині, шиї і кінцівках. Учасник міжнародних конференцій країн Європи і Америки.
Консультація 500/660 грн.
Лікар-невролог, спеціалізується на консультування ургентних хворих, лікуванням різних неврологічних хвороб. Є магістром медицини з неврології.
Неврологія – це ключ до вирішення загадок головного і спинного мозку. Я вірю в те, що ретельне дослідження та індивідуальний підхід можуть допомогти навіть у найскладніших випадках і покращити якість життя кожного пацієнта. Саме тому я без вагань пішла проходити інтернатуру на кафедру неврології та нейрохірургії в м.Дніпро (2019-2021). Хоч поки і не маю 20 років досвіду, наукових регалій чи престижних нагород, я вже встигла попрацювати зі специфікою різноманітних випадків стаціонару, поліклініки та навіть невідкладних станів приймального відділення. Також регулярно відвідую семінари та проходжу курси для підвищення професіоналізму, розвитку і розширення своїх знань в усіх закутках неврології. Співпрацюючи зі мною, Ви не тільки позбудетесь болю, але й зрозумієте та приймете власне тіло. Адже гармонія з собою - запорука успіху у нашому з Вами шляху до здоров'я та відновлення.
Погорелова Светлана Анатольевна
Лікар здійснює прийом пацієнтів з неврологічними захворюваннями. Успішно лікує наслідки інсультів, закриті неускладнені черепно-мозкові травми, остеохондроз, ВСД, епілепсію, невралгію та хронічну нейропатичну біль. Для уточнення діагнозу призначає дуплексне сканування судин шиї та голови мозку.
Дитячий невролог
Сытник Елена Валерьевна
Дніпро
м. Підгородне, вул. Шосейна, 90Б
Ковальчук Лилия Васильевна
Невропатолог
Сорокин Анатолий Васильевич
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань центральної та периферичної нервової системи. Лікує такі захворювання та стани, як: головний біль, мігрень, біль у спині, сколіоз, остеохондроз, невралгія, хвороба Паркінсона, надмірна дратівливість, порушення координації, панічні атаки, тривожність