Неврологи у Дніпрі

Фільтр: (Знайдено 8 лікарів 56 відгуків) Сортування
Зоя
Досконально изучил болезнь и качественно пролечил.
Дарина
У врача настоящий талант! Не устаю благодарить его за помощь моему ребенку
11 жовтня '16 г.
Выражаю огромную благодарность самому внимательному доктору.
16 червеня '16 г.
Настя
У Філюк особисто мені приємно лікуватися. Вона дуже грамотний і досвідчений невролог, культурна і приємна жінка. Дуже Вам вдячна за допомогу, Ірина Олексіївна!
Гюнай
Побольше бы таких врачей, как Анна Васильевна. Наконец-то я избавилась от бессонницы и мучительных головных болей.
12 серпня '16 г.
Вика
После тог как поставили диагноз вегетососсудистой дистонии постоянно мучали симптомы. Анна Васильевна комплексно подошла к решению проблемы, головокружения и слабость позади, ура!
04 жовтня '16 г.
Лікар-невролог першої кваліфікаційної категорії. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань нервової системи. Спеціалізується на проведенні аналізу мозкової активності за допомогою електроенцефалограціі.
Невропатолог
Доктор займається виявленням та лікуванням неврологічних патологій. Лікує вегето-судинну дистонію, запаморочення, головний біль різного генезу, мігрень, невралгії, склероз і епілепсію. Здійснює амбулаторний прийом пацієнтів.
Дніпро вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського), 23 р.Соборний
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7 р.Шевченківський
Невролог, мануальний терапевт
Лікар-невропатолог, мануальний терапевт, більше 20 років займається лікуванням неврологічних захворювань, таких як остеохондроз, невроз, вегето-судинні патології, порушення кровопостачання мозку після перенесених травм або інсультів. Ігор Юрійович консультує пацієнтів, виявляє порушення роботи центральної та периферичної нервової системи, призначає діагностику, розшифровує результати МРТ, МСКТ, УЗД. В роботі використовує комплексні методи лікування захворювань нервової системи.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Невролог дитячий
Лікар здійснює консультативний прийом дітей з неврологічними захворюваннями. Для кожного пацієнта встановлює персональну схему лікування. Лікує перинатальне ураження центральної нервової системи, затримку психомовного розвитку, ДЦП та синдром дефіциту уваги.
Давайте знайомитись, мене звати Максименко Наталія Сергіївна, лікар- невролог І категорії. Закінчила медичну академію у м.Дніпро в 2010 році, та інтернатуру за спеціальністю "Неврологія". Маю досвід роботи 12 років. Нещодавно розпочала свою професійну діяльність у новій клініці "Бохан". В ній я зможу використовувати передові технології та співпрацювати з іншими висококваліфікованими медичними спеціалістами. Мої знання у галузі неврології дозволяють мені глибоко розуміти причини і особливості складних проблем нервової системи, зокрема вертебрології, і ефективно їх вирішувати.
Дніпро вул. Ніла Армстронга 4а (Казакова 4а) р.Соборний
Лікар cпеціалізується на лікуванні порушень мозкового кровообігу. Проводить терапію інсультів та їх наслідків, захворювань периферичної нервової системи, судинних захворювань мозку, наслідків черепно-мозкової травми, вертеброгенної патології, головного болю.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-25
Невропатолог, нейрохірург
Лікар-консультант з нейрохірургії, лікує такі захворювання: патології центральної і периферичної нервової системи, остеохондроз, головний і лицьовий біль, грижа диска, радикуліт, епілепсія, судоми.