Сторінка 27. Діагностичні центри Києва

Знайдено 712 клінік

Сб Нед Цілодобово
Адамчук Руслана
Вдячна клініці за гуманітарну допомогу у вигляді препарату тамоксифен. Така допомога дуже доречна онкохворим в важкий воєнний час. Дякую. Ви допомагаєте нам жити.
Виктория Биляк
От всего сердца , хочу поблагодарить , врача от Бога , професионала своего дела , Лузан Е.А. Решила мои проблемы , за два приема.
Яна Копильчук
Сюди я зверталася із своєю молодшою дочкою коли вона занедужала. І тут змогли швидко та правильно встановити діагноз та назначили лікування. Після проведеного курсу дочка повністю одужала. Я дуже вдячна лікарям, які тут працюють. Тепер це Наша сімейна клініка.
Зоя Сапко
Перечитав все отзывы, которые пишут об этом медицинский центр, я решила также написать несколько слов в благодарность сотрудникам которые здесь работают. Именно в этом заведении мне смогли поставить правильный диагноз и назначить лечение. После которого с моим здоровьем все наладилось.
Никита Кузнецов
Нещодавно відвідав уролога Олександра Андрійовича Андраковського за рекомендацією друга. Дуже сподобався лікар: молодий, знайом з новітніми методиками діагностики і лікування. Дуже рекомендую лікаря і клініку.
Эдуард Кошелев
Зимой всей семьей вакцинировались от гриппа в этой клинике очень приветливый персонал и врачи, теперь ждем вакцины от коронавируса, если появится в частных медицинских заведениях рады будем прийти сюда снова.
Київ м. Вишневе, вул. Молодіжна, 32 А
Багатопрофільна клініка сімейної медицини "Пульс" надає такі послуги: консультація сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, УЗД, отоларинголога, офтальмолога, уролога, кардіолога, ендокринолога, дерматолога, ортопеда-травматолога, хірурга, гастроентеролога, невролога, повний спектр лабораторних аналізів, вакцинації, виклик лікаря додому тощо.
  • УЗД лімфатичних вузлів 350
  • УЗД щитовидної залози 550
  • УЗД молочних залоз 450
  • УЗД мяких тканин 350
  • УЗД сечового міхура 150
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальна14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 8 , Позняки
м.Осокорки12 10 м.Позняки17 4
Добродій — клініка для всієї сім'ї, яка надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, лабораторне та інструментальне обстеження. Доступна послуга виклику лікаря додому, оформлення довідок. Для вакцинації використовуються вакцини лідерів світового ринку вакцин Glaxo Smith Kline (GSK), Sanofi-Aventis.
  • Кольпоскопія контроль 300
  • УЗД контроль трансвагінально 350
  • УЗД матки і придатків (трансабдомінально) 320
  • Фолікулометрія 250
  • УЗД матки і придатків (трансвагінально) 380
Київ вул. Метрологічна, 44
м.Теремки38 7 м.Іподром45 13
Медичний центр "Сучасна медицина" — приватний медичний центр, який надає послуги для дорослих пацієнтів і підлітків. У клініці приймають гепатологи, гастроентерологи, сімейні лікарі, урологи та хірурги, ендокринологи і кардіологи, онкологи та наркологи, дерматокосметологи й інші фахівці.
Київ вул. Драгоманова, 2 Б
м.Позняки32 8 м.Харківська34 9
Багатопрофільний медичний центр "Натус" розпочав роботу в 2017 році, спеціалізується в області сімейної медицини, займається амбулаторним лікуванням як маленьких, так і дорослих пацієнтів. Тут працюють кваліфіковані лікарі. Застосовується індивідуальний підхід, уважне ставлення до пацієнтів.
Київ вул. Дегтярівська, 48
м.Шулявська27 3 м.Дорогожичі17 3
Багатопрофільний медичний центр "Авіценна МЕД" розпочала свою діяльність у 2017 році, надає повний спектр лікувально-діагностичних і реабілітаційно-профілактичних послуг в різних напрямках медицини. Тут ведуть прийом андролог, кардіолог, невролог, онколог, нефролог, педіатр, проктолог, ревматолог, ортопед, уролог, ендокринолог, хірург, гінеколог - лікарі...
ADONIS
Київ наб. Дніпровська, 26 К
м.Осокорки2 1 м.Славутич12 4
Медичний центр сімейного здоров’я "Адоніс" спеціалізується на лікуванні безпліддя, гінекології та дитячій медицині. Серед співробітників центру багато лікарів вищої категорії, відомих також і за кордоном.
Київ вул. Героїв Дніпра, 35
м.Героїв Дніпра4 1 м.Мінська20 4
Медичний заклад "Медстрахсервіс" спеціалізується на проведенні комплексних мед обстежень та видачу медичних довідок. Діяльність клініки ліцензована Міністерством охорони здоров'я України.
Київ м. Вишневе, вул. Святошинська, 27б (вхід з вулиці Лесі Українки)
Багатопрофільний центр "Прайм-плюс" — це приватна сімейна клініка, що надає широкий комплекс послуг. В установі функціонує власна служба швидкої допомоги.
Київ вул. Хорива, 3 А , Поділ
м.Контрактова площа3 2 м. Поштова площа15 8 м.Золоті ворота30 10
Медицинский центр Особливий створений для довготермінового спостереження дітей з народження до повноліття. Здоров'я дитини оцінюється комплексно командою кваліфікованих фахівців. Тут працюють педіатри, неонатологи, логопед, фізіотерапевт, психолог, ЛОР, офтальмолог, хірург, кардіолог, дерматолог та інші вузькі фахівці.
  • УЗД сечового міхура (без визначення залишкової сечі) 400
  • УЗД сечового міхура (з визначенням залишкової сечі) 500
  • УЗД органів малого тазу у дорослих (трансабдомінальне) передміхурова залоза, сечовий міхур з визначенням залишкової сечі 975
  • УЗД кульшових суглобів у дітей (за методикою Графа) на предмет виявлення дисплазії (первинне в МЦ «Особливий») 985
  • УЗД кульшових суглобів у дітей (за методикою Графа) на предмет виявлення дисплазії (контрольне в МЦ «Особливий») 850