Сторінка 29. Діагностичні центри Києва

Олег
Случайно попали на прием через знакомых, до этого бегали по врачам, все разводили руками. А Юлия Владимировна провела полное обследование, объяснила что и зачем нужно, успокоила. Поставила диагноз и назначила лечение. Уже через несколько дней боль стала уходить, а самочувствие значительно улучшилось!
Виолетта
Во время беременности наблюдалась у Александры Зиновьевны. Вместе с ней и рожали. Я выполняла все рекомендации врача. Всё прошло хорошо и без последствий. Осталась довольна. Мы с малышом очень ей благодарны! Девочки, рекомендую!)
Юрий
Хочу поблагодарить Ирину Дмитриевну за оказанную помощь моей маме, у которой были панические атаки. Долго ходили по разным специалистам, но все как-то без результатов. И только с Нагайцевой маме стало намного лучше.
Влада
Не раз были всей семьей на приеме у Вознюк. Вера Юрьевна неоднократно помогала и мне, и мужу, и ребенку быстро и без антибиотиков вылечиться. Врач очень внимательная и знающая. Рекомендую))
Анастасия
Наблюдала беременность. Отличный специалист, спокойный, уравновешенный, грамотный.
София
вітчизняних лікарів ставлюся з пересторогою. Весь час здається, що наші медики тільки і намагаються виписати ліки дорожче, та розтягнути лікування, щоб заробити на пацієнтах. Тому намагаюся без потреби в лікарню не йти. Звернутися до мамолога довелося через болі в грудях, які то з'являлися, то зникали. Розпитала знайомих, почитала відгуки в інтернеті і записалася до лікаря Навроцкої Світлани Юріївної. Була приємно здивована її досвідом і підходом. Вона не призначала зайвих аналізів, вирішила обстежити мене поетапно. Поставлений діагноз - мастопатія - привів мене в шок. Я дуже боялася операції, але Світлана Юріївна все зробила за вищим класом. Задоволена і вартістю операції, і її результатом. Слава Богу, ніяких нових вузликів не утворилось, відчуваю себе відмінно. Кращого лікаря-мамолога в Києві не знайти, в цьому переконалася на власному досвіді.
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 А
м.Шулявська5 18 м.Політехнічний інститут19 7 м.Дорогожичі31 16
Многопрофильный медицинский центр "Твій лікар" оказывает весь спектр медицинских услуг — начиная от консультирования, взятия биологических материалов для анализа, проведения диагностики до оперативного лечения.
Київ пр-т Правди, 64 А , Виноградар
м.Сирець57 15 м.Мінська67 15
Приватний кабінет гастроентеролога Зеленської Юлії пропонує повний комплекс ультразвукового дослідження організму, діагностику і лікування захворювань травного тракту. Здійснюється за необхідності виїзд фахівця з апаратом УЗД до будиноку пацієнта.
3,0
Київ, пр-т Правди 64 А
м.Сирець 14
Київ м. Ірпінь, вул. Ново-Оскольская, 8 В
Багатопрофільний медичний центр "Первоцвіт" надає лікувально-діагностичні послуги за різними напрямками, займається традиційною і нетрадиційною медициною для всієї родини. Тут зібрано широкий круг фахівців, серед яких кандидати наук, лікарі вищої, першої та другої кваліфікаційних категорій.
Київ вул. Урлівськая, 13
м.Позняки24 5 м.Осокорки23 5 м.Дарниця97 18
Багатопрофільний дослідний центр "Відродження здоров'я" на Вокзальній спеціалізується на проведенні діагностики організму, потім на підставі виявлених порушень проводить комплексне лікування. Безмедикаментозні методи терапії підбираються індивідуально для кожного пацієнта.
Київ вул. Євгена Коновальця, 44
м.Печерська4 12 м.Палац Україна21 7
Медичний центр "International Multi-Profile Clinic" — широкопрофільна медустанова, що спеціалізується на наданні якісної та комплексної терапії. При цьому використовуються Американські протоколи лікування. Фахівці клініки — кваліфіковані та досвідчені лікарі, мають досвід роботи за кордоном.
Київ пр-т Леся Курбаса, 1 Б
м.Святошин33 53 м.Житомирська28 59
ADOMED — це сучасний наркологічний центр, що спеціалізується на лікуванні залежностей у пацієнтів. Оновлене обладнання в поєднанні з сучасними протоколами терапії, дозволяє відновлювати організм людини в стислі терміни. Діяльність клініки повністю відповідає встановленим стандартам і вимогам безпеки. В умовах центру розташований стаціонар на 20 осіб.
Акції
Київ уз. Кловський, 7 А
м.Кловська7 2 м.Палац спорту22 16 м.Арсенальна13 10
"Estomatology" — стоматологічна клініка, в якій можна отримати послуги комп'ютерної томографії щелепи, рентгенографії зубів, різні види лікування захворювань стоматологічского профілю, протезування, імплантації та ін. від кваліфікованних фахівців.
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактова площа7 3 м.Тараса Шевченко10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог,...
Київ с. Воропаєв, вул. Київська, 100
Багатопрофільний медичний заклад "Сосновель" — це санаторно-реабілітаційний центр, в якому займаються діагностування, лікуванням та реабілітаційними заходами після перенесених патологій.
Київ пр-т Володимира Івасюка, 20
м.Мінська11 2 м.Оболонь20 4
Багатопрофільний медичний центр "МедЛайн" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг з діагностики захворювань, консультації фахівців з різних напрямків. Медичний центр має доросле та дитяче відділення.