Сторінка 9. Кольпоскопія в Києві в суботу

Знайдено 148 клінік

Сб Нед Цілодобово
Альона
Доброго дня саме чарівніша клініка яку б я чула найпрекрасніші врачі атмосфера гарна врачі уважні заботливі дівчатка такі молоді але молодці вони допомагають бути здоровими хай бозінька вас береже дівчатка дуже рекомендую клініка Вікторія
Адамчук Руслана
Вдячна клініці за гуманітарну допомогу у вигляді препарату тамоксифен. Така допомога дуже доречна онкохворим в важкий воєнний час. Дякую. Ви допомагаєте нам жити.
Саша Саша
Дуже хороший і уважний лікар! Все докладно пояснив, відповідав на всі питання, дав рекомендації. Я відвідую різних лікарів, з різних питань, та в різних клініках. Але настільки висококваліфікованих - дійсно одиниці. Однозначно рекомендую!
Лев
Лікар вміє працювати з пацієнтами - уважно вислухав і пояснив діагноз. Відчувається, що йому не байдужі люди, і це дуже цінна якість для лікаря. Кваліфікація висока, розмовляє спокійно, виважено, та максимально зрозуміло. Рекомендую!
Отличная клиника, рекомендую!
Саша
Был в клинике - все понравилось. От сервиса до назначения доктора. Спасибо!
Київ вул. Богданівська, 7 В
м.Вокзальна14 13
Клініка Oksal.Med — це спеціалізований центр, що надає комплексні послуги з онкохірургії, естетичної хірургії і мамології. У центрі використовується сучасне технічне оснащення, що дозволяє провести комплексну діагностику та отримати достовірні результати.
Клініка генетики репродукції "Вікторія" створена в 2007 році, займається лікуванням безпліддя, працює в області репродуктивних технологій. Фахівці центру ведуть активну науково-практичну діяльність, мають високий рівень професійної підготовки.
7,9
Київ вул. Кудряшова, 20 А
м.Вокзальна21 7 м.Університет39 13
Багатопрофільний медичний центр "Кіндермед" пропонує широкий вибір лікувально-діагностичних процедур з багатьох напрямків медицини. Лікування проводиться амбулаторно, при необхідності стаціонарної терапії медцентр співпрацює з Дорожньої клінічної лікарнею.
6,2
Київ пер. Нестеровський, 13/19
м.Університет м.Театральна
Медичний центр "Альфа-Віта" — медичний заклад нових технологій! Сучасне обладнання кабінетів, новітня діагностична апаратура, передові лабораторні методики, кваліфіковані фахівці.
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактова площа7 3 м.Тараса Шевченко10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог,...
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарниця42 10 м.Лівобережна31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Кольпоскопія 500
Київ вул. Олексія Терьохіна, 4 , Антифіївка
м.Почайна27 7 м.Тараса Шевченко34 7
АМЦ "Мудрий Лікар" — клініка, яка надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками: лікування безпліддя, ведення вагітності та оперативна гінекологія. У центрі також можна записатися на прийом до педіатра і уролога.
  • Кольпоскопія розширена 300
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16)
м.Лук'янівська14 5 м.Контрактова площа32 16
Діагностичний центр "Шаритель" створений в 2002 році, надає допомогу у всебічному обстеженні, встановленні діагнозу і призначення лікування за різними напрямками.
ADONIS
Київ с. Бузова, вул. Садовського, 34 А
Акушерський стаціонар "Адоніс" входить в мережу медичних центрів столиці, спеціалізується на наданні кваліфікованої медичної допомоги під час вагітності та пологів. Тут працюють досвідчені лікарі вищої кваліфікаційної категорії: акушери-гінекологи, неонатологи, анестезіологи, лактологи, психологи.
Київ вул. Вишгородська, 45/2
м.Героїв Дніпра57 11 м.Мінська57 13 м.Оболонь57 11
KINDERKLINIK — єдина спеціалізована мережа клінік для дітей та батьків у Києві. 4 філії у Києві: Виноградар, Печерська. Позняки, Голосієво. Доказові лікарі для дітей та дорослих. Власна лабораторія.