Сторінка 9. Електрокардіографія (ЕКГ) в Києві в неділю

Знайдено 149 клінік

Сб Нед Цілодобово
Олександр
Ми з сином були на прийомі у Журавльової Тамари Миколаївни. Я дуже давно не зустрічала таких кваліфікованих докторів. Лікар все пояснила, відповіла на всі питання, оглянула ретельно дитину і дала рекомендації з лікуванням. Можу сказати одне. Тамара Миколаївна надзвичайний лікар.
Прием прошёл отлично. Доктор Сычёв Юрий Витальевич профессионал своего дела. Уделил максимально много времени, все в малейших подробностях объяснил. Внимательно выслушал и дал ответы на все вопросы. Очень приятный в общении, рекомендую однозначно!!
Владислава
Спасибо Оксане Николаевне. Удалила в клинике на Позняках невус скальпелем на лице. Шрама практически не осталось. Все эстетично. Перед удаление провела полную диагностику родинки. Во время операции была максимально внимательна, все время поддерживала разговор - отвечала на мои вопросы.
Оксана
Очень благодарна Дмитрию Андреевичу за профессионализм, быстро и правильно поставленный диагноз, назначенное лечение и рекомендации сыграли огромную роль. Так как своевременное лечение помогло избежать непоправимого. С нашим диагнозом очень важно именно своевременно или потом не исправить. Отдельно отмечу внимательность и доброту, всем рекомендую.
Евгения
Наблюдаемся у Дуды с бронхиальной астмой. Специалист квалифицированный, назначает эффективное лечение. Благодаря ей, сейчас ребенок чувствует себя на много лучше.
Если у вас проблемы в области гинекологи, рекомендую Сычеву Дарью Васильевну. Она не раз спасала мое "женское здоровье".
Київ вул. Бориспільська, буд. 9
м.Червоний хутір м.Дарниця
КЛІНІКА ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ. INVIVO CLINIC - це клініка, яка надає якісні та професійні послуги для всієї родини. Наші цінності: соціальна відповідальність, довіра клієнта, розвиток, команда. Ми працюємо з людьми та для людей, допомагаючи зберегти найцінніше, що є в людини - її здоров'я!
  • ЕКГ з описом 300
Київ вул. Маршала Тимошенка, 29 , Оболонь
м.Мінська10 5
КДС (Клініка Доктора Сичова) надає широкий спектр лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки медичного центру - ультразвукова і функціональна діагностики, косметологія, дерматологія, отоларингологія, гастроентерологія, неврологія, проктологія, урологія, гінекологія і терапія. У клініці також можна записатися на прийом до кардіолога, сімейного лікаря,...
  • Зняття ЕКГ 250
  • Розшифровка ЕКГ 100
Київ вул. Амосова, 6 (пов. 4)
м.Палац Україна40 30 м.Либідська46 30
Медичний центр Харт Лайф Хоспитал спеціалізується на наданні широкого спектру якісних лікувально-діагностичних послуг за такими напрямками як кардіологія, кардіохірургія, кардіореабілітаціі, судинна хірургія, інтервенційна кардіологія і інтервенційна аритмологія.
Київ м. Вишневе, вул. Святошинська, 27б (вхід з вулиці Лесі Українки)
Багатопрофільний центр "Прайм-плюс" — це приватна сімейна клініка, що надає широкий комплекс послуг. В установі функціонує власна служба швидкої допомоги.
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 2 , Осокорки
м.Осокорки7 3 м.Позняки10 5 м.Славутич21 6
Медичний центр "Ваш ЛІКАР" на Осокорках надає пацієнтам діагностику і лікування за багатьма медичними напрямками. Тут працюють висококваліфіковані фахівці за напрямками: Сімейна медицина, Педіатрія, Кардіологія, Неврологія, Отоларингологія, Офтальмологія, Психологія, Ортопедія, Фізіотерапія, Масаж, Денний стаціонар, УЗ-діагностика, Функціональна...
Київ пр-т, Берестейський, 67
м.Нивки
Медичний центр "Діверо" - сучасний багатопрофільний заклад, що надає комплекс медичних послуг для дітей та дорослих. Центр поєднує традиційні протоколи лікування з інноваційними технологіями та пропонує пацієнтам цілісний підхід до діагностики та терапії. Основні напрямки роботи включають алергологію, імунологію, дерматологію, отоларингологію, педіатрію,...
  • Електрокардіографія (ЕКГ для дорослих) з описом 400
  • Електрокардіографія (ЕКГ для дітей) з описом 400
  • Електрокардіографія (ЕКГ для дорослих) без опису 200
  • Комплексна ехокардіографія 850
  • Ехокардіографія (УЗД серця) 1 000
Працює з
Пн: 08:00-18:00 Вт: 08:00-18:00 Чт: 08:00-18:00 Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-17:00 Нд: 09:00-15:00
Київ вул. Волоська, 50/38 (вхід з боку вул. Введенській)
м.Контрактова площа7 3 м.Тараса Шевченко10 5
Багатопрофільна клініка "Моя сім'я" спеціалізується на проблемах гінекології та урології, виконує діагностику та лікування різних захворювань за 17 основними напрямками. У штаті клініки є гінеколог, уролог, ендокринолог, психіатр-психотерапевт, невропатолог, кардіолог, гастроентеролог, дерматолог, педіатр, ортопед-травматолог, дитячий психоневролог,...
Київ вул. Кошиця, 7а
м.Харківська12 6 м.Позняки18 6
Основним напрямком діяльності медичного закладу є проведення обстежень та видача медичних довідок різних форм. "Медстрахсервіс" працює за ліцензією Міністерства охорони здоров'я України. Пацієнтів приймають висококваліфіковані лікарі, які мають відповідні сертифікати на здійснення медичної практики.
Київ, вул. Героїв Дніпра, 35
м.Героїв Дніпра 4 1 м.Мінська 20 4
Багатопрофільний медичний центр "Євроклініка" надає кваліфіковану медичну допомогу для дорослих і дітей. Консультування та призначення лікування фахівцями різних профілів. УЗД діагностику з використанням новітнього діагностичного обладнання експертного класу. Виклик додому.
Моя клініка
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки10 3 м.Славутич19 5 м.Позняки20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні...