Лечение тревожности и нервозности в Харькове (метро Исторический музей) (открытые по сб. клиники)

6,0
Найдено 3 клиники

Работает по:

Сб Вс
Влад і Вікторія
Дякую, Вікторія навчила нас говорити один з одним так, щоб чути и бути почутим, ділитися своїми почуттями, відверто казати про свої переживання і не додумувати за другого! Це було дуже цікаво і корисно для нас, дякуємо!
Тетяна
Дякую, Віка, за підтримку, дуже важко переживати смерть рідної людини, без тебе я б не впоралась, дякую, що була поруч
Настя, Сергій
Завдяки Вікторії ми змогли відновити наші сексуальні стосунки, це було складно, але це того варте, дякуємо!
Інна
Я на решті навчилася поважати себе і слухати себе, це дуже класно! Віка, дякую!
8,4
Харьков пер. Кравцова 11
м.Исторический музей7 3
Кабинет психолога Виктории Деревянко проводит семейные и индивидуальные консультации.
Специализированное учреждение "Наркологический кабинет доктора Ананьева" занимается избавлением от различных зависимостей человека. Врач кабинета ведёт активную научную работу.
Риторика
Узкоспециализированный центр 'Риторика' предлагает индивидуальные методы коррекции речи для детей с нарушениями, учитывая их уникальные потребности.