Сторінка 7. Діагностичні центри Львова

Знайдено 122 клініки

Справжні професіонали
Марія
Вчора забирали маму до лікарні з переламаною ногою. Приїхали швидко. Взяли маму два здорових лікаря та винесли до швидкої. В травмпункті маму обстежили і сказали що оперувати небудуть бо є проти покази. Всі обстеження проводили на носилках швидкої. Після нас аналогічно доправили додому. Дякую щиро швидкій Богдан. Вони дійсно дані нам Богом.
Маргарита
Перевозили цією швидкою маму на КТ легень Приїхали вчасно з киснем бо ми дихали ним вдома . Знесли як її царівну з 3-го поверху і весь цей час кисень поступав. На обстеженні КТ вона також дихала киснем швидкої. За такі моменти хочеться щоб дійсно приватна швидка була на такому рівні. Якщо комусь потрібно то непожалієте.
Юрко
Так легко і професійно ще нас неперевозили. Навіть для 103 треба було шукати четверо сусідів. Міцного Вам здоров'я! Рекомендую.
Марія
Робили чоловікові операцію в вересні 2019,дуже задоволенні результатом і обслуговуванням
Ви дійсно професіонали своєї справи! Так трепетно та уважно перевезли мою матусю що я дивом дивувалася! Бажаю Вам міцного здоров'я ! Тримайте медицину на такому ж високому рівні !
Львів вул. Наукова, 96 Б
р.Франківський
Медичний центр "Візекс" — медичний заклад, який спеціалізується на комплексній діагностиці зору та лікуванні очних захворювань. Спеціалісти медичного центру постійно приймають участь у міжнародних конференціях, є членами авторитетних офтальмологічних організацій та застосовують на практиці останні досягнення світової офтальмології. Центр оснащений сучасним...
Працює з
Пн: 10:00-17:30 Вт: 09:00-17:30 Ср: 09:00-17:30 Чт: 09:00-17:30 Пт: 09:00-17:30
Львів Яворівський р-н, с. Бірки, вул. Хмельницького, 33б
Сучасний паліативний медичний центр "Богдан" спеціалізується в області швидкої допомоги та транспортуванні хворих по території України.
Львів вул. Євгена Коновальця, 54
р.Франківський
Львівський "Центр корекції бінаурального слуху" (ЦБС) є представником мережі магазинів торгової марки "Пізнай світ".
Львів вул. Сахарова, 82/17
р.Франківський
Клініка стоматології Глушко займається естетичним протезуванням та імплантацією, хірургією та ендодонтичним лікуванням зубів. Фахівці клініки мають багаторічний досвід, пройшли навчання за кордоном.
Львів вул. Єфремова, 75
р.Франківський
Медичний заклад "Клініка естетичної стоматології" Романа Гімона — це сучасна стоматологічна клініка, яка надає весь спектр лікувально-діагностичних послуг для всієї сім’ї. В клініці працюють досвідчені фахівці: стоматолог-терапевт, хірург, імлантолог, ендодонт, дитячий стоматолог, ортодонт.
Львів вул. Генерала Чупринки, 33
р.Франківський
Стоматологічна клініка "Галдентс" відкрита у 1993 році, пропонує безболісне сучасне лікування зубів. Персонал та лікарі закладу вільно володіють англійською та польською мовами.
Львів вул. Пасічна, 36 А
р.Личаківський
Центр стоматологічної імплантації та протезування "ММ" почав роботу у 1991 році, надає висококваліфіковані послуги в галузі дентальної імплантації, заміни втрачених зубів, а також всі види стоматологічних послуг.
Львів вул. Зигзаг, 5
р.Франківський
Засновано спеціалізований діагностичний медичний центр "Астра" в 1996 р. Головне завдання медзакладу - допомогу пацієнтам в області сексуального здоров'я та репродуктивної медицини. Фахівці центру отримали підготовку в закордонних клініках.
Львів вул. Панча, 7а
р.Шевченківський
Медичний центр "Життя" використовує сучасні методи лікування, наприклад, ендоверзной лазерної абляції за допомогою пункції, використання в роботі новітнього обладнання дозволяє досягти позитивних результатів навіть у запущених випадках.
Львів вул. Братів Міхновських, 23
р.Залізничний
Сучасний кабінет ультразвукової діагностики організму "Ультра-Соно" займається медичною діагностикой неінвазивними методами, які більш інформативні. В кабінеті працюють кваліфіковані фахівці, лікарі та лаборанти, які вдосконалюють свої знання.
  • УЗД органів малого тазу гінекологічне (трансабдомінально та трансвагінально) 700
  • УЗД урології (нирки, сечовий міхур, простата, сім’яні пухирці, органи калитки) 680
  • УЗД щитовидної залози 380
  • УЗД слинних залоз (однієї анатомічної ділянки) 320