Сторінка 8. Діагностичні центри Львова

4,0

Марта
Вже вдруге у цій клініці. Дуже задоволена, що потрапила саме сюди. Лікарі спеціалісти, дуже приємні люди. Почуваєшся як у кав'ярні з друзями. Забуваєш про біль.
Тетяна
Пройшовши лікування в Вашій клініці, хочу подякувати всій Вашій команді , було дуже комфортно і затишно . А самі найщиріші слова подяки хочу сказати Царику Тарасу Володимировичу. Ця людина лікар від Бога .Головне, що в ньому поєднано такі риси , які дуже рідко зустрічаються в лікарів - це професійність, талант, людяність і простота. Дякую ще раз , потрапивши на прийом до цього лікаря неодмінно будеш рекомендувати всім знайомим. Бережіть свого найкращого лікаря !
Галина
Професійний лікар,відповідальний,порядний.
ВІра
Мені дуже сподобався лікар! Другий раз була на прийомі, залишилася задоволена, дуже добре все зробила та пояснила. Позитивні враження. Обов'язково буду звертатися ще, та рекомендуватиму усім друзям та знайомим. Дякую за все!
Віта
Високопрофесійний лікар, у нього грамотний підхід. Кваліфікація відмінна. З тією проблемою, з якою я зверталася, жоден лікар в моєму місті не дав такої розгорнутої і повної інформації. Лікар ретельно подивився всі аналізи і знімки.
Роман
Дуже компетентний лікар, все дуже дохідливо пояснив. Доброзичливий, та уважний до найменших дрібниць. Розповів про всі можливі варіанти лікування! Обов'язково прийду ще! Буду рекомендувати цього видатного лікаря.
4,7
Львів вул. К.Левицького 55а
  • Діагностика стоп дорослих от 850
  • Діагностика стоп дітей до 5 років от 700
4,5
Львів вул. Виговського, 5 Б
р.Залізничний
Стоматологія Prytula Dental Studio — медичний центр, що надає пацієнтам найширший спектр стоматологічних послуг від профілактики та видалення карієсу до імплантації та протезування зубного ряду. Лікування здійснюється відповідно до сучасних світових стандартів. У роботі використовуються тільки передові методики.
Львів вул. Івана Богуна, 4
р.Франківський
Приватна клініка Династія спеціалізується на педіатрії та гінекології. Населенню надаються послуги: консультації за профілем лікаря, лабораторна діагностика, вакцинація дітей і дорослих, УЗД та інші послуги
Львів вул. Чернігівська, 23А
р.Личаківський
Педіатричний приватний центр Династія надає консультаційні і діагностичні послуги батькам та маленьким пацієнтам. Ведеться консультативний прийом гінеколога, огляд і спостереження в період вагітності, УЗД внутрішніх органів.
Львів Яворівський р-н, с. Бірки, вул. Хмельницького, 33б
Сучасний паліативний медичний центр "Богдан" спеціалізується в області швидкої допомоги та транспортуванні хворих по території України.
Львів вул. Євгена Коновальця, 54
р.Франківський
Львівський "Центр корекції бінаурального слуху" (ЦБС) є представником мережі магазинів торгової марки "Пізнай світ".
Львів вул. Сахарова, 82/17
р.Франківський
Клініка стоматології Глушко займається естетичним протезуванням та імплантацією, хірургією та ендодонтичним лікуванням зубів. Фахівці клініки мають багаторічний досвід, пройшли навчання за кордоном.
Львів вул. Дудаєва, 19/2
р.Галицький (Центр)
Медичний центр "Корал" заснована у 1994 році, спеціалізується у галузі стоматологічного лікування зубів та ясен.
Львів пл. Маланюка, 2
р.Галицький (Центр)
Стоматологія доктора Ухача Р.Т. пропонує діагностику та лікування захворювань ротової порожнини для пацієнтів будь-якого віку. Прийом ведуть лікарі першої та другої кваліфікації.
Львів вул. Донцова, 20/2а
р.Личаківський
Приватна медична клініка "СаВаМед" спеціалізується на наданні послуг в області отоларингології та діагностики, акушерства та гінекології. Прийом проводять висококваліфіковані доктора, що мають наукові ступені. Великий досвід роботи, використання новітньої апаратури дозволяє успішно боротися з багатьма захворюваннями і дарувати жінкам радість материнства.