Сторінка 2. Функціональна діагностика у Львові

7,0
Знайдено 35 клінік

Сб Нед Цілодобово
Хороший персонал. Кваліфіковані лікарі.Знайшли причину моїх недуг і призначили якісне лікування. Мені стало краще. Дуже дякую!
Шелудченко Максим Валерійович
Дякую, все сподобалось
Олена
Задоволена Вашою клінікою ! Дівчата на рецепшені завжди привітні та чемні! Дякую Вам! Але, особлива вдячність - це лікакаркі з ВЕЛИКИМ СЕРЦЕМ І ДУШЕЮ, ПРОФЕСІОНАЛОМ СВОЄЇ СПРАВИ ГУДЗЯК ВІКТОРІЇ ВІТАЛІЇВНІ! ДЯКУЮ ВАМ ЩИРО ЗА ВАШУ БЕЗДОГАННУ СПРАВУ І ТЕРПІННЯ!
Лілія
Дякую лікарю та клініці за адекватне вирішення моєї давньої проблеми, яка заважала мені повноцінно жити та займатись спортом. Усе вирішило маленьке хірургічне втручання під місцевим знеболенням.
Іванка
Всім раджу п.Михайла. Приймав у мене двох діток а тепер стою в нього на обліку з третьою вагітністю.
Марія Петрівна
Уважний лікар, професіонал та таке враження що фанат своєї справи :)
Львів вул. Костя Левицького, 55а
р.Личаківський
Центр лікування складних випадків безпліддя Паренс-Україна являє собою лікувально-діагностичний центр, що займається проблемами репродуктивної функції чоловіка і жінки. У розпорядженні центру власна ембіологіческая лабораторія, УЗД-апарат, сучасні комп'ютерні тест-системи.
  • ЕКГ 500
Львів вул. Липова Алея, 15
р.Галицький (Центр)
Багатопрофільний медична клініка "IQMED" надає діагностичні та лікувальні послуги на основі доказової медицини та практичного досвіду. Спеціалізація клініки це сімейна медицина, кардіологія, доросла та дитяча психіатрія, ендокринологія, гастроентерологія, неврологія, , акушерство та гінекологія а також УЗД всіх органів.
  • Холтер-моніторинг ЕКГ (добовий моніторинг ЕКГ), 1 доба 950
Cеть медицинских центров "Мати та дитина"
Львів вул. Замарстинівська, 85 А
р.Шевченківський
Медичний центр "Мати та дитина" — це сучасна клініка репродуктивного здоров'я, що надає повний комплекс послуг з планування вагітності.
  • Електрокардіографія (ЕКГ) 380
Пн: 09:00-16:00 Ср: 09:00-16:00 Чт: 09:00-16:00 Пт: 09:00-16:00
8,4
Львів вул. Братів Міхновських, 23
р.Залізничний
Сучасний кабінет ультразвукової діагностики організму "Ультра-Соно" займається медичною діагностикой неінвазивними методами, які більш інформативні. В кабінеті працюють кваліфіковані фахівці, лікарі та лаборанти, які вдосконалюють свої знання.
  • Прецизійне обстеження (одного органа) 280
Пн: 10:00-14:00 Вт: 16:00-19:00 Ср: 10:00-14:00 Чт: 16:00-19:00 Пт: 10:00-14:00
8,4
Львів вул. Залізнична, 7
р.Залізничний
Медичний CenterUP – це сучасний медичний заклад, який пропонує комплексний підхід до забезпечення здоров'я та добробуту вашої родини. Ми працюємо за принципами любові до людей, високого професіоналізму, щирості та доказової медицини, щоб забезпечити вам та вашим близьким якісний медичний догляд.
  • РАРР-А, бета-ХГЛ вільний 1 350
  • Електрокардіографія (ЕКГ)+ разом з консультація лікаря 350
6,3
Львів вул. Залізнична, 7 Б, 2-й поверх
р.Залізничний
Офтальмологічний центр Візіум — експерт у діагностуванні та лікуванні офтальмологічних захворювань різної складності
  • Тонометрія 200
  • Комп'ютерна периметрія персоналізована (розширена) 450
  • Пахіметрія 300
7,6
Львів вул. Снопківська, 18
р.Галицький (Центр)
Хірургічна клініка "Корона" надає повний пакет медичних послуг з діагностики та лікування в напрямку судинної хірургії, неврології, кардіології, гінекології, проктології, урології, ендокринології, онкології, отоларингології та загальної хірургії.
  • ЕКГ без трактування 150
  • Ларенгоскопія 900
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі "Медікавер".
Львів пр-т Чорновола, 45 А (корп. 4, пов. 2)
р.Галицький (Центр)
Центр професійної естетичної хірургії надає медичну допомогу в сфері корегування зовнішнього вигляду, пластики різних частин тіла. Операції проводить пластичний хірург з багаторічним досвідом.
Пн: 10:00-12:00 Ср: 10:00-12:00 Пт: 10:00-12:00
Львів вул. Панча, 7а
р.Шевченківський
Медичний центр "Життя" використовує сучасні методи лікування, наприклад, ендоверзной лазерної абляції за допомогою пункції, використання в роботі новітнього обладнання дозволяє досягти позитивних результатів навіть у запущених випадках.