Сторінка 3. Дуплексне сканування у Львові в суботу

Знайдено 37 клінік

Сб Нед
Руслана
Сьогодні була на прийомі в гінеколога Токар Катерини Сергіївни і лікаря УЗД Золото Миколи Миколайовича. Чудові лікарі професіонали своєї справи. Дякую за допомогу.
Руслана
Несвіт Мальвіна, чудовий лікар і професіонал своєї справи. Рекомендую!!!
Тетяна
Лікувалась у офтальмолога, дуже хороша та чуйна жінка. А головне фахівець!
Марта
Була на прийомі у лікарки Легуцької О.В. Найкращі враження. Дякую за розуміння та допомогу.
Галина
Нгах Ампах Інна Олександрівна, дуже кваліфікований лікар у сфері ультразвуковій діагностики. Зверталась до неї для обстеження внутрішніх органів, вен та артерій. Дуже сподобалось її відношення до пацієнтів, уважність до дрібниць, вміє знаходити підхід до кожного. Користуюсь послугами не один рік, можу з упевненістю рекомендувати.
Вера
Я учительница начальных классов. А современные дети, со своим не послушанием, и в некоторых моментах, упущением воспитания, негативно влияют на мою нервную систему. У меня ухудшился аппетит, начал дергаться левый глаз, валерьянку я пила флаконами. Только лечение опытного невролога Аллы Григорьевны, помогли мне улучшить свое самочувствие, укрепить свою нервную систему.
9,8
Львів вул. Зубрівська, 21
р.Сихівський
Багатопрофільний медичний центр "Оксфорд Медікал" на Зубрівській займається лікуванням пацієнтів за різними напрямами. Клініка входить до складу веукраїнської мережі медичних закладів, які працюють за високими світовими стандартами.
4,7
  • УЗД периферійних вен нижньої кінцівки (1 нога) провідний спеціаліст 700
  • УЗД периферійних вен верхньої кінцівки (1 рука), провідний спеціаліст 760
  • УЗД периферійних артерій нижньої кінцівки (1 нога), провідний спеціаліст 830
3,7
Львів пр-т Червоної Калини, 68 (офіс 513)
р.Сихівський
Спеціалізований діагностичний кабінет ультразвуку "ФІЯ" проводить обстеження: малого тазу, щитовидної залози, молочних залоз, серця, простати, судин і нижніх кінцівок, різних суглобів.
3,7
Львів вул. Медової Печери, 1 (офіс 406)
р.Личаківський
Профільний кабінет ультразвукової діагностики ФИЯ, пропонує клієнтам пройти обстеження: серця (ЕХО), судин шиї, вен і артерій кінцівок, очей, суглобів, простати, сечового міхура, молочної та щитовидної залоз, внутрішніх органів.
Львів смт. Східниця, вул. Тараса Шевченка, 2 А
Східниця — це сучасний медичний центр, який надає кваліфіковану допомогу клієнтам у відновленні фізичного, психоемоційного здоров'я та збереженні молодості на довгі роки.Основні напрямки работи: терапія захворювань сечостатевої системи (жіночої, чоловічої), патологія шлунково-кишкового тракту, ендокринні порушення, хвороби серцево-судинної системи,...
Львів вул. Драгана, 9
р.Сихівський
Клініка сімейної медицини BEHEALTHY - це мережа багатопрофільних сімейних клінік. До ваших послуг представлений широкий спектр медичних послуг, аналізів та щеплення для дорослих і дітей. Кожен пацієнт отримує персональний підхід, що дуже важливо, особливо при взаємодії з дітьми молодшого віку.