Сторінка 4. Лікарі діагности у Дніпрі (метро Вокзальна)

Віта
Лікар доброзичливий. На скільки я можу судити, цілком компетентний. Вказала на можливі проблеми. Розпочала призначений курс лікування, все допомагає. так що повністю задоволена! прийду ще! Рекомендую!
Вікторія
Лікар завойовує прихильність своєю простотою і почуттям гумору. Поки була тільки на первинному огляді, де мені був прописаний курс лікування. Подивимося за результатами. А лікар дуже уважна, відповіла на всі мої запитання і не упустила нічого з моїх скарг
20.03.2017
Когда появились боли в груди, я решила сделать ультразвуковое исследование сердца. Обратилась к Екатерине Анатольевне. Процедура прошла успешно, быстро и безболезненно. Проблем в работе сердца не было обнаружено. Позже оказалось, что боли из-за остеохондроза. Я благодарна этому доктору за правильную диагностику.
13.03.2017
Синенькая Екатерина Анатольевна делала мне ультразвуковую диагностику органов малого таза. Сначала я думала, что у меня проблемы в области гинекологии, но Екатерина Анатольевне диагностировала нарушение в работе мочевыделительной системы. Благодаря ей, было назначено правильное и эффективное лечение.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних патологій. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу. Лікує ендометріоз, ерозію шийки матки, клімакс, кісти яєчників. Консультує з питань вибору контрацепції.
УЗД-спеціаліст
Лікар першої категорії, фахівець в області ультразвукової діагностики. Досконало володіє методикою проведення УЗД внутрішніх органів у дорослих і дітей з метою виявлення патологій різної складності на ранніх стадіях розвитку. Проводить ультразвукове сканування магістральних судин голови та шиї (транскраніальне і екстракраніальне), дуплексне сканування верхніх і нижніх кінцівок, УЗД серця, молочних залоз, суглобів, урологічні та гінекологічні обстеження.
УЗД-спеціаліст
Лікар Пономаренко Ігор Анатолійович має вищу кваліфікаційну категорію в області ультразвукової діагностики. Кандидат медичних наук, займається проведенням УЗД як для дорослих, так і для зовсім маленьких пацієнтів. Діагностує захворювання органів малого таза, шлунково-кишкового тракту, ендокринної системи та молочних залоз. Входить до Асоціації лікарів УЗД України.
Консультація від 450 грн.
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19 м.Вокзальна4212
Кардіолог, сонолог
Доктор Захарченко І.М., веде консультативно-амбулаторний прийом пацієнтів з різною серцево-судинною патологією (огляд, розробка комплексу обстеження і лікування). Володіє основними методами обстеження хворих кардіологічного профілю: допплер Ехо КГ, ЕКГ, ультразвукове дослідження судин.
Рентгенолог
Лікар надає послуги з дослідження органів і систем за допомогою комп'ютерної томографії. Проводить КТ органів черевної порожнини та малого тазу, грудної клітки, хребта, суглобів, навколоносових пазух і голови.
Дніпро пров. Феодосія Макаревського, 1 А м.Вокзальна6615
Акушер-гинеколог, УЗИ-специалист
УЗД-спеціаліст
Лікар-сонолог, спеціалізується на проведенні УЗД. Займається ультразвуковими дослідженнями різних видів, включно з доплерографією вен і артерій кінцівок, судин голови та шиї. Проводить діагностику органів малого таза, серцеві обстеження.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Виконує УЗД щитовидної залози, нирок, молочних залоз та підшлункової залози. Проводить скринінгове УЗД плоду. На підставі результатів досліджень видає висновок про наявність чи відсутність патології.
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25 м.Вокзальна3425
Функціональний діагност
Лікар вищої кваліфікаційної категорії, фахівець в області функціональної діагностики. Проводить функціональні дослідження для дорослих і для дітей: електроенцефалографію, ехоенцефалографію, електрокардіографію, реоенцефалографію, спірометрію, добове моніторування артеріального тиску та електрокардіограми, велоегрометрію, імпедансометрія, тональну порогову аудіометрію, дослідження функції зовнішнього дихання. Виконує інтерпретацію отриманих показань і видає висновок.
Рентгенолог
Доктор займається виявленням різних захворювань за допомогою променевої діагностики. Проводить комп'ютерну томографію судин головного мозку, грудної клітини і хребта, суглобів, кісток, м'яких тканин, органів черевної порожнини і малого таза.
Дніпро пров. Феодосія Макаревського, 1 А м.Вокзальна6615