Сторінка 2. Лікарі діагности у Дніпрі (метро Вокзальна)

Анжела
Грамотный специалист и замечательный человек. Всегда придет на помощь! Вся моя семья обследуемся по необходимости только у него.Ему не страшно довериться.
07 серпня '17 г.
Юрий
Хороший диагност. Все, что нужно сделал быстро, результат диагностики я получил сразу после процедуры. Все понравилось. Спасибо.
05 квітня '17 г.
Жанна
У Сергея Александровича я делала бронхоскопию. Врач мне понравился — он и как человек приятный и как диагност грамотный. Я довольна выбором доктора и, при необходимости, буду обращаться только к нему.
Марианна
Отличный доктор! Спасибо за быструю и качественную диагностику.
15 серпня '16 г.
УЗД-спеціаліст
УЗД-діагност вищої категорії, займається ультразвуковою діагностикою серця (ехокардіографія), гастрокомплекс у дорослих і дітей. Проводить УЗД залоз, органів черевної порожнини, доплерографію судин шиї, нижніх / верхніх кінцівок, аорти.
Ендоскопіст
Лікар Щудро Сергій Олександрович спеціалізується на діагностичній та лікувальній ендоскопії у гастроентерології та отоларингології. Лікар-ендоскопіст вищої категорії. Веде прийом дорослих і дітей. Виконує езофагогастродуоденоскопію, колоноскопію, бронхоскопію. Володіє технікою проведення ендоназальної риноскопії і відеоріноскопії, що дозволяє оглянути аденоїди і голосові зв'язки через носові ходи. Також виконує взяття біопсії, лігування варикозно розширених вен стравоходу, поліпектомію, хромендоскопію й інші лікувальні процедури. Член Асоціації ендоскопістів України.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних патологій. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу. Лікує ендометріоз, ерозію шийки матки, клімакс, кісти яєчників. Консультує з питань вибору контрацепції.
Рентгенолог
Спеціаліст в області променевої діагностики. Проводить рентген та комп'ютерну томографію грудної клітки і хребта, суглобів, кісток і м'яких тканин. Займається науково-дослідницькою діяльністю, бере участь в конференціях, систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро пров. Феодосія Макаревського, 1 А м.Вокзальна6615
УЗД-спеціаліст
Ірина Вікторівна - УЗД-спеціаліст першої категорії. Працює за фахом з 2002 року
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 67 А м.Вокзальна287
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Врач специализируется в области акушерства, гинекологии, маммологии и репродуктологии. Наталья Александровна имеет высшую квалификационную категорию и большую практику. Проводит диагностику и лечение венерических заболеваний, патологий шейки матки и молочных желез, бесплодия. Занимается коррекцией гормонального фона, индивидуальным планированием беременности, ведет консультационный прием.
Людмила
25 березеня '26р.
Гостищева Наталья Александровна,специалист своего дела,ни разу не пожалела ,что попала именно к ней на прием ,теперь это мой врач и по нынешнее время .Образованная,внимательная , всегда назначает ,то ,что именно подходит и приносить желаемый результат.
УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області ультразвукової діагностики. Виконує дослідження органів черевної порожнини, щитоподібної залози, лімфатичних вузлів і м'яких тканин. Аналізує отримане зображення і виносить висновок про стан здоров'я хворого. Приймає дорослих і дітей.
Дніпро пр-т Слобожанський, 96 м.Вокзальна10519
УЗД-фахівець
Лікар ультразвукової діагностики спеціалізується на проведення досліджень ОЧП, сечовидільної системи, простати (ТРУЗІ), молочних залоз (грудних залоз), щитоподібної залози, мошонки, ОМТ, доплер судин голови і шиї, доплер судин нижніх кінцівок, УЗД лімфовузлів і м'яких тканин.
Кардіолог дитячий, кардіоревматолог, УЗД спеціаліст
Проводить загальний огляд, аускультацію, перкусію, оцінку результатів функціональних досліджень в кардіології, проводить електрокардіографічні дослідження у дітей, профілактичні огляди дітей і підлітків, які професійно займаються спортом.
Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, сексопатолог
Тамара В'ячеславівна-лікар вищої категорії, акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, сексопатолог. Є членом Асоціації акушерів-гінекологів України та Української Асоціації репродуктивної медицини.
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 67 А м.Вокзальна287