Сторінка 3. Лікарі гінекологи у Дніпрі (Центральний район)

Виктория
Лікар запропонував мені здати аналізи, щоб зрозуміти перспективи, та в якому напрямку рухатися далі. Все було дуже швидко, зрозуміло, задокументовано. По кожному з аналізу було роз'яснення: навіщо і чому? Прийомом залишилася дуже задоволена.
Віктор М.
Сподобалося, що лікар приділив мені, дуже багато часу. Відповіла на всі питання. До цього я була в іншій клініці, і чесно кажучи сервісом зовсім не задоволена. А тут Все на висоті. Прийом тривав хвилин тридцять. Ми встигли обговорити всі питання.
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань жіночої статевої системи. Здійснює ведення вагітності, проводить ультразвукове дослідження органів малого таза. Приймає пацієнток з передменструальний синдром, клімаксом, патологіями шийки матки, урогенітальними інфекціями і гормональними патологіями.
Консультація 500/660 грн.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Лікар працює з такими захворюваннями: безпліддя у жінок, вульвіт, кандидоз, захворювання, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), гострі кондиломи, папіломи, поліпи у жінок, дисфункція яєчників, патології шийки матки тощо. Ганна Андріївна проводить медикаментозне та вакуумне переривання вагітності
Лікар спеціалізується на плануванні та веденні вагітності. Проводить лікування запальних захворювань жіночої статевої системи. Веде облік вагітних, оцінює загальний стан, направляє на лабораторні і діагностичні заходи. Приймає пологи, усуває ускладнення (травми, розриви).
Акушер-гинеколог, УЗИ-специалист
Гінеколог, акушер-гінеколог
Лікар спеціалізується на комплексній терапії гінекологічних захворювань. Лікує запальні та інфекційні хвороби. Займається терапією ерозії, видаляє кісти. Веде облік вагітних, бере участь в пологах, допомагає в післяпологовий період. Приймає за попереднім записом.
Гінеколог, акушер-гінеколог
Доктор займається діагностикою, терапією і профілактикою гінекологічних захворювань. Лікує патології шийки матки, клімакс, передменструальний синдром, ендометріоз і безпліддя. Є членом Асоціації акушерів-гінекологів України.
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25 м.Вокзальна3425
Гінеколог, акушер-гінеколог
Лікар проводить консультативний прийом, займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого тазу, а також інфекцій, що передаються статевим шляхом. Має практичний досвід виявлення та терапії фонових та передракових захворювань шийки матки, проводить вакцинацію проти вірусу папіломи людини. Консультує з питань репродуктивного здоров'я, включаючи гормональну діагностику.
Консультація 600/800/850 грн.
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25 м.Вокзальна3425
Гінеколог
Анна Олександрівна - лікар-гінеколог, яка щоденно розвивається для покращення своїх знань та навичок, приймає пацієнтів з доброякісними та злоякісними патологіями в гінекологічному напрямку. Займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань жіночої статевої системи. Досвідчений та уважний лікар.
Дніпро бул. Кучеревського 1 р.Центральний
Інфекціоніст