Сторінка 2. Лікарі дерматологи у Дніпрі (Центральний район)
Виктория
Была на консультации у Коваленко Натальи Николаевны на консультации с проблемой выпадения волос.Очень благодарна,т.к в течении 3-х месяцев, решилась моя проблема.Рекомендую!
Павел
Высококлассный, внимательный врач, быстро выявил проблему, назначил лечение, все прошло очень быстро.
19 вересня '19 г.
Появились какие-то странные пятна на коже, позже добавился зуд. Пошла к дерматологу, попала на прием к Коваленко. Доктор понравилась: тактичная, аккуратная, чистоплотная. Лечение, которое она выписала, было вполне эффективным, так что я полностью довольна.
Костя
Если уж доверять свое здоровье, то лучшим врачам. Я считаю, что Игорь Иванович вне конкуренции как дерматовенеролог, поэтому при необходимости обращаюсь именно к нему.
Дерматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб, які вражають шкіру, волосся і нігті. Успішно лікує алергічний контактний дерматит, демодекоз, розацеа, вугровий висип, кропив'янку, псоріаз, екзему. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи і дерматоскопію. Приймає пацієнтів з шкірною сверблячкою, лущенням шкірних покривів, появою шкірних новоутворень.
Дерматолог, трихолог
Доктор надає широкий спектр послуг в галузі дерматології і трихології. Виконує дерматоскопію. Лікує екзему, псоріаз, дерматит і вугровий хворобу. Приймає пацієнтів з шкірними висипаннями, шкірною сверблячкою і зміною пігментації шкірних покривів.
Махота Наталья Григорьевна
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт