Віталаб, медичний центр
або дзвоніть за телефонами:
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Медичний центр «Віталаб» — це сучасний простір турботи про здоров’я всієї родини. Ми поєднуємо професіоналізм лікарів, доказову медицину та високоточну лабораторну діагностику, щоб кожен пацієнт отримував якісну, зрозумілу й своєчасну медичну допомогу.
У «Віталаб» працює команда досвідчених фахівців різних напрямів, які підходять до лікування комплексно та індивідуально. Ми проводимо консультації, профілактичні огляди, вакцинацію, діагностику та лабораторні дослідження відповідно до сучасних медичних стандартів. Наш пріоритет — комфорт, безпека та довіра пацієнтів. Зручний сервіс, уважне ставлення, сучасне обладнання та прозорі медичні рішення роблять «Віталаб» надійним партнером у збереженні та зміцненні вашого здоров’я.
«Віталаб» — коли медицина працює для вас.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Віталаб, медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Лікування в денному стаціонарі з врахуванням вартості лікарських засобів та медичних виробів (за 1 годину) 1 250
- Лікування в стаціонарі на дому з врахуванням вартості лікарських засобів та медичних виробів (за 1 годину) 1 750
- Оформлення довідки для школи, вищого навчального закладу, дитячого садочку, дитячого оздоровчого табору з оглядом лікаря 450
- Оформлення довідки в басейн з оглядом лікаря 300
- Оформлення виписки з медичної карти амбулаторного хворого 350
- Оформлення санаторно-курортної карти 350
- Виклик медсестри додому в робочий час (без врахування вартості медичної маніпуляції та транспортних витрат) 500
- Виклик медсестри додому у вихідний день (без врахування вартості медичної маніпуляції та транспортних витрат) 750
- Консультація лікаря-спеціаліста, лікаря другої категорії 800
- Ін’єкція внутрішньом’язова (без врахування вартості лікарського засобу) 100
- Ін’єкція підшкірна (без врахування вартості лікарського засобу) 75
- Ін’єкція внутрішньошкірна(без врахування вартості лікарського засобу) 50
- Ін’єкція внутрішньовенна (без врахування вартості лікарського засобу) 200
- Внутрішньовенна крапельна інфузія дорослому без врахування вартості лікарських засобів та медичних виробів (за 1 годину) 750
- Внутрішньовенна крапельна інфузія з врахування вартості медичних виробів (без лікарських засобів, за 1 годину) 850
- Компрес (перев’язка) з лікарськими засобами (за 1 сегмент) 150
- Пульсоксиметрія 30
- Вимірювання ваги тіла 30
- Вимірювання зросту 30
- Взяття крові з вени для лабораторних досліджень 70
- Взяття медсестрою біологічного матеріалу для лабораторних досліджень 40
- Постановка периферійного венозного катетру 150
- Ін’єкція ліполітичного засобу (з врахуванням вартості лікарського засобу) 800
- Консультація лікаря-терапевта на дому в робочий час (без врахування транспортних витрат) 1 000
- Введення вакцини замовника орально 50
- Введення вакцини замовника ін’єкційно 100
- Консультація лікаря-педіатра на дому в робочий час (без врахування транспортних витрат) 1 000
- Інгаляція зволожуюча (небулайзер) 50
- Інгаляція лікарських засобів при ларингоспазмі (небулайзер) 100
- Інгаляція лікарських засобів при бронхоспазмі (небулайзер) 130
Відгуки та оцінки клініки
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.