Сторінка 18. Приватні лікарі в Запоріжжі
Реабілітолог-масажист, інструктор ЛФК
Никонюк Ольга Ивановна
Лікар ультразвукової діагностики,терапевт
Трегуб Людмила Алексеевна
Досвідчений лікар ультразвукової діагностики Людмила Олексіївна за понад 30 років власної практики дуже прискіпливо підходить до своєї роботи, вона уважно описує усі зміни, що видно під час обстеження. Висновок УЗД обстеження описаний лікарем Трегуб буде дуже інформативним для лікаря, що направляє Вас на обстеження.
Невролог, нейрофізіолог
Зубенко Виктория Владимировна
Лікар невролог вищої категорії, нейрофізіолог
Психолог, тілесно-орієнтований психотерапевт
Залесский Вадим Анатольевич
Вадим Анатолійович - психолог, тілесно-орієнтований психотерапевт, який має досвід роботи понад 15 років. Є керівником ГРЕФІ, центру здоров'я та реабілітації. Працює з тривожністю, наслідками хронічного стресу, психосоматичними проявами, панічними атаками, порушеннями сну на фоні стресу, з сенсами та цілепокладанням, з пошуком та відновленням ресурсу, з мотивацією та самооцінкою.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Гура Элина Юрьевна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-15
Сімейний психолог, психотерапевт
Лебедева Татьяна Ивановна
Я дипломований психолог із більш ніж 20-річним досвідом терапії, член Української спілки психотерапевтів (клієнт-центрований напрямок), маю досвід роботи з надання терапевтичної допомоги різним групам населення, надаючи індивідуальну, парну та сімейну терапію.
Я пропоную клієнтоорієнтоване, підтримуюче середовище, де ви можете відчувати себе в безпеці, досліджуючи свою унікальність, думки, почуття та поведінку, щоб підвищити поінформованість про те, що може утримувати вас від більш осмисленого, щасливого, успішного та повноцінного життя. Я вірю, що завдяки емпатії та щирому контакту в терапії люди можуть використовувати свої неймовірні сили та стійкість, щоб подолати перешкоди та досягти своїх цілей.
Вам завжди буде надана повага, співчуття та щира турбота, поки ви працюєте зі мною, щоб визначити більш продуктивний шлях до того, що ви шукаєте і чого заслуговуєте.
Як досвідчений терапевт, я допомагаю людям впоратися зі складними життєвими подіями чи рішеннями, сприяти підвищенню самооцінки та самосвідомості, зміцнювати впевненість у своїх силах, розвивати нові навички вирішення проблем та стратегії подолання труднощів, а також покращувати навички комунікації.
Якщо ви шукаєте дистанційну терапію та неупереджене розуміння, звертайтесь! Ми будемо працювати разом, щоб знайти рішення, розвиваючи міцні та продуктивні відносини, засновані на чесності, надії та щиру турботу. Змінитись непросто, але можливо. Ми придумаємо, як цього досягти. Немає нічого, з чим ми не могли б упоратися разом.
З чим би ви не зіткнулися, ви не самі… я можу допомогти. Буду рада спільній роботі з Вами!
Консультація від 1200 грн
Стоматолог-імплантолог
Спеціаліст, стоматолог вищої категорії, пропонує свою допомогу при імплантації зубів, надає послуги в хірургічній стоматології. На медичне спостереження доктора Ісюк Павла Володимировича можуть розраховувати пацієнти, які в силу різних обставин втратили відразу кілька або навіть всі зуби. Імплантація зубів на будь-якому терміні занедбаності хвороби.