Сторінка 2. Психіатри в Одесі
Владислав
Без Вас я бы не справился. Огромное спасибо за помощь.
19 травня '16 г.
Степан
Очень толковый доктор! Рекомендую!
10 жовтня '16 г.
Дарья
Очень благодарна за оказанную помощь!!!
23 вересня '16 г.
Врач действительно хороший. Рекомендую.
02 вересня '16 г.
Мой муж страдал от алкоголизма. Никакие методы лечения не помогали. Уговорила его пойти к Василию Васильевичу. Результат меня просто поразил. Такое, наверное, только в сказке бывает. Не знаю, что там делал с моим мужем доктор Роша, но муж перестал употреблять спиртное. Советую всем отличного специалиста.
Татьян
Результат от встречи почувствовала уже после первой сессии. У меня появилась уверенность в себе и решимость на разрешение своей проблемы. Хожу к Антонине с удовольствием так чувствую как меняюсь и росту над собой.
Психіатр, психотерапевт
Глухенький Алексей Николаевич
Олексій Миколайович – лікар психіатр, психотерапевт. Приймає дорослих та дітей з 15 років. Здійснює консультативний прийом, сеанси індивідуальної психотерапії, призначення лікарських засобів. Лікує такі захворювання як, тривожно-фобічні розлади, панічні атаки, депресії, ДКР (обсесивно-компульсивний розлад), залежна поведінка, гострі та хронічні психотичні розлади.
Черномаз Любовь Ивановна
Черномаз Любов Івнівна — лікар-психіатр. Приймає дорослих пацієнтів. Проводить консультативний прийом, призначає лікарські засоби. Має досвід у лікуванні тривожно-фобічних розладів, панічних атак, депресії та інших психічних захворювань. Здійснює амбулаторний прийом та забезпечує лікування пацієнтів у стаціонарних умовах.
Соболенко Инна Викторовна
Інна Вікторівна займається лікувально-профілактичною роботою серед пацієнтів психіатричного профілю. Проводить первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування з подальшим підбором підтримуючої терапії. Лікарка постійно вдосконалює свої знання, що дає змогу у своїй практиці використовувати сучасні методи.
Масько Анна Михайловна