Лікарі хірурги в Одесі (Приморський район)
3 відгука
Ірина
Вищий рівень професійності !) Фахівець з золотими руками !)
Лариса
Чудовий фахівець, та справжній віртуоз своєї справи! Була у Сергія Юрійовича на певній процедурі. Усе сподобалося, все було зроблено якісно та з повним знанням специфіки моєї проблеми. Результатом залишилася задоволене. Рекомендую!
Лена
Дуже задоволена роботою спеціаліста. рівень надання послуг вище всяких похвал. мені його порадила подруга. Прийшовши на консультацію, лікар уважно оглянув мене, та призначив дату процедури. Все пройшло на найвищому рівні. Рекомендую!
Гінеколог, хірург, гінеколог-естетист
Афанасьева Кристина Александровна
Хірург, пластичний хірург
Лікар займається проведенням операцій з метою усунення косметологічних дефектів. Виконує блефаропластику, отопластику, маммопластику, ліпосакцію живота, абдомінопластику і липофилинг. Є автором (співавтором) 15 наукових статей по хірургії, які опубліковані в провідних медичних журналах України.
Онкохірург, мамолог
Безпалько Марина Геннадьевна
Хірург, флеболог, лікар УЗ діагностики
Браиловская Вероника Васильевна
Проктолог, хірург
Вылегжанин Дмитрий Сергеевич
Хірург, пластичний хірург
Лікар спеціалізується на блефаропластиці, отопластиці, ліпосакції і липофилинг. Займається виправленням форми і розмірів грудей і соска. Виконує пластику пупка, підтяжку губ і брів. Бере активну участь у міжнародних конгресах, науково-практичних конференціях і майстер-класах.
Проктолог, хірург
Двоенкин Иван Витальевич
Іван Віталійович — фахівець, який проведе профілактику та діагностику проктологічних захворювань. До кожного пацієнта завжди знайде індивідуальний підхід.
Мамолог, онкохірург
Лікар спеціалізується на діагностиці та оперативному лікуванні раку молочної залози. Пріоритетним є виконання повного обсягу консервативного і оперативного лікування пацієнток з доброякісною і злоякісною патологією молочних залоз, з обов'язковим дотриманням правил естетичної і реконструктивно-пластичної хірургії. Такий підхід дозволяє комплексно допомогти пацієнткам, домогтися гарної соціальної адаптації та поліпшення якості їх життя.
Діагностика і лікування проводиться за міжнародними рекомендаціями і протоколами американських і європейських об'єднань: NCCN (National Comprehensive Cancer Network), ESMO (European Society for Medical Oncology), EUSOMA (European Society of Breast Cancer Specialists).
Дерматолог, дерматохірург, дерматоонколог, венеролог
Доктор веде прийом у власній приватній клініці Область професійної діяльності фахівця - комплексна допомога в діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, волосся,нігтів,, онкодерматологогія, дерматохірургія, інфекційних захворювань статевих органів (включаючи венеричні)
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-07
Хірург, проктолог
Лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії, проктолог першої категорії, виконує мініінвазивні оперативні втручання в проктології. Дмитро Георгійович проводить лігування геморою латексними кільцями, інфрачервону коагуляцію гемороїдальних кровотеч та інші операції. До лікаря слід звернутися при появі хворобливих відчуттів в задньому проході або наявності крові в калі.