Лікарі акушери-гінекологи в Одесі (Приморський район)
Наукова ступінь
Категорія
Ирина Николаева
Мені 41 і я раз на рік відвідую геніколога, відколи мені порадили Міщенко Ольгу я до інших не звертаюся, тому що знайшла особливу людину і професіонала у своїй галузі. Хочу відзначити, що я завжди обмежена в часі, тому що 5 років живу за кордоном, і коли приїжджаю, мій лікар завжди знаходить час мене прийняти, навіть якщо у неї і гнучкий графік. Міщенко Ольга завжди чуйно ставиться до мене, які б процедури та аналізи ми не робили, вона завжди зі мною на зв'язку і переживає за мій стан, якщо чесно, то я інших таких лікарів ніде не зустрічала, впевнено можу сказати, що вона одна на миллион. Клініка Лікаріум, де працює мій лікар теж сподобалася, все вчасно, без черг, вітальний персонал та затишна атмосфера. Я вдячна моєму лікарю та клініці, в якій я можу прийти в будь-який час і обстежитись і полікуватися
26 серпня '24 г.
Veronika Babchynska
Дуже ввічливий лікар,спеціаліст своєї справи і взагалі добросердечна людина.Рекомендую навіть мамам які перший раз ведуть на огляд свою доньку.Це буде не страшно для дитини ,а тільки трохи хвилювання і все буде добре.Міщенко Ольга Афанасьєвна.
30 вересня '24 г.
Настя Прокопюк
Нещодавно переїхала до Одеси і весь час шукала хорошу лікарню і хорошого гінеколога, дуже багато різних передивилась і натрапила на Лікаріум, по відгуках довірилась і записалась на прийом до гінеколога Міщенко Ольги Опанасівни, і не пожалкувала! Я дуже задоволена перш за все самим лікарем, це дійсно професіонал своєї справи, та взагалі приємна людина в спілкуванні, також сама лікарня на вищому рівні, мене зустріли, забрали верхній одяг та провели до кабінета лікаря, я задоволена на всі 100%, планую і надалі записатись на обстеження але до інших лікарів
10 листопада '24 г.
sasha nesterova
лікувалася у Міщенко Ольги Опанасівни, вона неймовірний спеціаліст і чудова людина. дуже уважно вислухала всі скарги, підібрала ефективне лікування і проблема, яка мене хвилювала більше ніж пів року і інші лікарі не допомагали, пройшла! також було приємно, що під час лікування лікар цікавилася моїм самопочуттям і завжди давала поради. дуже рекомендую
15 грудня '24 г.
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Лікар займається лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює установку та видалення внутрішньоматкової спіралі. Спеціалізується на медикаментозному лікуванні ерозії шийки матки. Приймає пацієнток з ендометріозом, гіперплазією ендометрію, міомою матки, кістами яєчників.
Акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить кольпоскопію, видалення/встановлення внутрішньоматкового контрацептиву, біопсію шийки матки, видалення кондилом та поліпів, лікування патології шийки матки, роз'єднання синехій, пайпель біопсію, лікування ерозій шийки матки.
Пшеминская Оксана Михайловна
Займається профілактикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи, дітородних органів, ендокринної системи жінки.
Крутько Екатерина Валерьевна
Савастру Екатерина Михайловна
Ростоцкая Анастасия Сергеевна
Акушер-гінеколог, дитячий гінеколог
Янченко Виталия Владимировна
"
Віталія Володимирівна – лікар-гінеколог дитячого та підліткового віку, акушер-гінеколог з багаторічним досвідом. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гінекологічних захворювань у дітей та підлітків. Під час консультацій забезпечує уважний та індивідуальний підхід до кожної пацієнтки."
Ткачук Алина Васильевна
Лікар здійснює прийом пацієнток із гінекологічними патологіями. Виконує відеокольпоскопію, прицільну біопсію шийки матки. Здійснює введення та видалення внутрішньоматкових засобів контрацепції. Лікує дисплазію шийки матки, порушення менструального циклу, гіперплазію ендометрію, ендометріоз, аномальні маткові кровотечі, кісти яєчників, міому матки, цервіцит, вагініт та інші хвороби.
Очеретная Юлия Сергеевна
Гінеколог, акушер-гінеколог