Лікарі лікарі лфк в Одесі (Приморський район)

Вера
Я делала массаж у Юрия Ивановича он очень хороший специалист , знающий своё дело. Очень редко встречаются такие специалисты внимательные и которые так делают массаж. Энергетика у него хорошая ,рекомендую .Спалибо вам Юрочка
15 червеня '18 г.
Олег
Я у Урсола прошел курс мануальной терапии и ЛФК. Юрий Иванович толковый физиотерапевт, умеет подобрать индивидуально для каждого пациента наиболее эффективные методики. Я остался доволен его работой!
Фізіотерапевт
Лікар-фізіотерапевт першої кваліфікаційної категорії спеціалізується на проведенні сеансів акупунктури і мануальної терапії. Також застосовує магнітотерапію, лазеротерапію та інші фізіотерапевтичні техніки, що забезпечують загальне оздоровлення організму завдяки впливу зовнішніх фізичних факторів. Консультує, займається реабілітаційним лікуванням пацієнтів за допомогою лікувальної фізкультури.