Заволока Олександр Васильович

Мамолог, онкохірург
лікар вищої категорії
кандидат медичних наук
Лікар спеціалізується на діагностиці та оперативному лікуванні раку молочної залози. Пріоритетним є виконання повного обсягу консервативного і оперативного лікування пацієнток з доброякісною і злоякісною патологією молочних залоз, з обов'язковим дотриманням правил естетичної і реконструктивно-пластичної хірургії. Такий підхід дозволяє комплексно допомогти пацієнткам, домогтися гарної соціальної адаптації та поліпшення якості їх життя. Діагностика і лікування проводиться за міжнародними рекомендаціями і протоколами американських і європейських об'єднань: NCCN (National Comprehensive Cancer Network), ESMO (European Society for Medical Oncology), EUSOMA (European Society of Breast Cancer Specialists).
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Графік роботи фахівця: Час роботи фахівця:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нед

<< >>
Лікар працює в клініках:

Гарик
07 березеня '20р.
Надзвичайно кваліфікований спеціаліст! Допоміг мені діагностувати дуже страшну хворобу на початковій стадій. Завдяки його знанням, зараз я повністю здорова. Боюся уявити, що б могло статися якби я потрапила до не профільного спеціаліста.
Ольга М
05 лютого '20р.
Одного разу, я помітила ущільнення в правій молочній залозі. Одразу звернулася на консультацію до цього лікаря. Олександр Васильович уважно обстежив мене, направив на УЗД. Як виявилося, то була фіброаденома. Лікар успішно провів операцію.
Алена
10 березеня '21р.
Врач от Бога, золотые руки. Спасибо Александр Васильевич!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1999 р. — закінчив Одеський державний медичний університет, отримав диплом за спеціальністю лікувальна справа.
  • 1999-2001 рр. — пройшов інтернатуру за спеціальністю хірургія.

Курси підвищення кваліфікації

• Пройшов стажування на робочому місці з онкохірургії, пластичної хірургії молочної залози у провідних європейських клініках.
    • Національний інститут хірургії та трансплантології ім. А. А. Шалімова (Київ), LISOD (Київ).
    • Республіканський клінічний онкологічний диспансер МОЗ республіки Татарстан (Казань).
    • National Institute of Oncology (Будапешт).
    • European Institute of Oncology (Мілан).
    • Впровадив сучасні методики реконструктивних операцій на молочній залозі та методику видалення сторожового лімфатичного вузла при ранній стадії раку молочної залози та меланоми шкіри (з допомогою радіофармпрепарату технецій 99 mТс).

Участь в асоціаціях

• ESMO (Європейська асоціація онкологів).
  • EUSOMA (європейська асоціація фахівців щодо раку молочної залози).
  • Всеукраїнської асоціації онкологів.

Лікар-онкомамолог надає послуги

• діагностика і лікування доброякісних захворювань молочної залози (дифузній дисплазії, кісти, фіброаденоми, гематоми, внутрішньопротокові папіломи);
  • діагностика та оперативне лікування раку молочної залози (органозберігаючі операції, одномоментні та відстрочені реконструктивні операції після мастектомії);
  • діагностика та лікування доброякісних новоутворень шкіри;
  • діагностика та лікування злоякісних захворювань шкіри;
  • видалення сторожового лімфовузла при оперативному лікуванні раку молочної залози та меланоми (з допомогою радіофармпрепарату технецій 99 mТс);
  • пластичні операції на молочних залозах (збільшення, підтяжка, редукція, симетризуючі операції);
  • діагностика та лікування гінекомастії та раку грудної залози у чоловіків.

Лікар-онкомамолог займається лікуванням захворювань

• доброякісні захворювання молочної залози;
  • дифузні дисплазії;
  • кісти;
  • фіброаденоми;
  • гематоми;
  • внутрішньопротокові папіломи;
  • лікування доброякісних новоутворень шкіри;
  • діагностика та лікування злоякісних захворювань шкіри;
  • лікування гінекомастії, раку чоловічої залози у чоловіків.