Сторінка 14. Приватні лікарі в Одесі
Філодорова Татьяна Степанівна
Врач очень внимательный, мне всё понравилось
19 грудня '23 г.
Анжела
Сподобалася компетентність та ввічливість лікаря. Вона все доступно і зрозуміло роз'яснила. Сподобався її професіоналізм, чіткий та грамотний підхід до вирішення моєї проблеми. Кваліфікований спеціаліст! Рекомендую!
Мілана
В даний час проходжу лікування у лікаря. Подобається уважний підхід до пацієнта, все зрозуміло пояснює, лікар володіє новітніми методиками у лікуванні, що теж дуже подобається. Буду продовжувати лікування у даного фахівця до подальшого одужання.
Виктория
Доктор от бога ,я ему очень благодарна ,он действительно ставит на ноги ,приятный ,как человек и самый лучший специалист в своей области ,рекомендую !
Невролог, голкорефлексотерапевт
Лікар проводить допомогу при захворюваннях центральної, периферичної нервової систем (енцефаліти, менінгіти, судинні захворювання, епілепсія). Займається лікуванням функціональних захворювань центральної нервової системи (неврози, неврастенії, панічні атаки, генералізовані тривожні розлади, ПТСР), захворювань хребта (остеохондрози, дископатія, компресійні захворювання корінців, наслідок переломів хребців», консервативне лікування тунельних синдромів, гіпертонічної хвороби та її ускладнення). Проводить реабілітацію пацієнтів, які перенесли ОНМК, ЧМТ та спинальні травми. Займається лікуванням хронічного больового синдрому. Застосовує у роботі метод голкорефлексотерапії.
Дерматолог
Лікар-дерматолог Москальова Світлана Василівна спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань сучасними методами, здійснює діагностику новоутворень шкіри. Приймає дітей на консультацію з 6 років, на видалення з 10 років.
Дерматолог, дитячий дерматолог
Ірина Сергіївна це висококваліфікована лікар-дерматолог, яка займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань шкіри, волосся та нігтів. Лікар працює за медичними протоколами, забезпечуючи точність діагнозу та ефективність лікування, використовуючи сучасні методи та технології. Основна мета – здоров'я шкіри пацієнтів та індивідуальний підхід до кожного випадку.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-08-17
Консультація 990/1200 грн.
Масажист
Спеціаліст Коваль Валентина Юріївна - масажист. Володіє декількома навичками впливу на біологічно активні точки організму. Допомагає усунути м'язовий тонус, усунути спазми. Проводить лікувальний, антицелюлітний і вакуумний масаж. Працює з дітьми, проводить сеанси загальнозміцнюючого масажу. Приймає пацієнтів за попереднім записом.
Спеціаліст з апаратних технологій омолодження шкіри
Спеціаліст з апаратних технологій омолодження шкіри Близнюк Наталія Василівна спеціалізується на лікуванні за технологією Elos. Проводить лазерне лікування грибка, елос-омолодження. Володіє методом фракційного омолодження, радіохвильового ліфтингу. Також проводить лазерну і ЕЛОС епіляцію.
Консультація безкоштовно
Оксана Володимирівна – лікар вищої категорії, акушер-гінеколог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Займається лікуванням запальних захворювань органів малого тазу, ЗПСШ, порушень ментруального циклу тощо
Лікар Горенкова Оксана Юріївна спеціалізується на лікуванні офтальмологічних проблем у дітей. Консультує пацієнтів для діагностики зору з метою, підбору окулярів або лінз. Проводить огляд очного яблука і очного дна, вік, очниці і слізних органів. Визначає наявність дефектів, вимірює внутрішньоочний тиск.
Дерматолог, трихолог
Лікар займається лікуванням псоріазу, діагностикою та видаленням доброякісних утворень шкіри. Спеціалізується на лікуванні волосся: випадання, сухість, ламкість, лупа, свербіж шкіри голови, алопеція.
УЗД-спеціаліст
Беспалова Татьяна Александровна
Тетяна Олександрівна, УЗД-спеціаліст, яка спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Виконує УЗД щитовидної залози, органів малого тазу і черевної порожнини, м'яких тканин, суглобів і передміхурової залози. Займається розшифровкою результатів досліджень, видає висновок про наявність чи відсутність захворювання.
Серцево-судинний хірург, кардіохірург
Киструга Павел Васильевич
Стаж роботи 22 роки. Проводить складні операції, операції з міні-доступу. Досвідчений кардіохірург - провів більше 2000 операцій на серці.