Сторінка 3. Гінекологи в Одесі

Наташа
Врач действительно толковый. Посещаю ее регулярно. Рекомендую, как хорошего специалиста
17 серпня '16 г.
Альбина
Прекрасный специалист и приятная женщина. Очень благодарна ей за оказанную помощь!
11 липня '16 г.
Очень благодарна ей, не раз оказывалась в ее руках! Хирург от бога
Замечательный специалист! Очень приятный человек), это большая редкость. Всё чётко, понятно, лаконично. Только к ней)
20 листопада '17 г.
Береги все свои замечательные качества и оставайтесь всегда для нас самым замечательным специалистом!
Квалифицированный специалист, которому не страшно доверить свое здоровье. Рекомендую!
30 вересня '16 г.
Гінеколог
Лікар-гінеколог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні молочниці, дисплазії шийки матки, запальних патологій органів малого таза і захворювань, що передаються статевим шляхом. Улькер Ельдаровна консультує з приводу підбору методів контрацепції, призначає лабораторні аналізи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Акушер-гінеколог, який має вищу категорію. Основна професійна діяльність спрямована на проведення діагностики (забір аналізів, відеокольпоскопія, ультразвукове дослідження) та лікування різних захворювань (цистит, безпліддя, клімактеричні порушення, міоми матки, поліпи).
Акушер-гінеколог, мамолог
Акушер-гинеколог, Репродуктолог, Гинеколог
Одеса пр-т Героїв Небесної Сотні, 47/1 р.Київський
Гінеколог, гінеколог-естетист
Гінеколог, уролог, УЗД-фахівець
Лікар здійснює прийом дорослих пацієнтів з гінекологічними та урологічними захворюваннями. Займається діагностикою та лікуванням чоловічого та жіночого безпліддя. Виконує операції на зовнішніх чоловічих статевих органах. Лікує ендометріоз, полікістоз яєчників, захворювання шийки матки, цистит, простатит та аденому простати. Виконує УЗД органів малого тазу для дорослих і дітей.