Сторінка 27. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Спеціаліст Волченко Юлія - стоматолог. Кваліфікується на складних захворюваннях ротової порожнини. Проводить терапію пародонтозу. Спеціалізується на гігієну ротової порожнини. Призначає індивідуальні профілактичні схеми. Володіє навичкам офісного відбілювання зубів. Відновлює цілісність зубного ряду і естетичну реставрацію.
Стоматолог-ортопед
Доктор Новик Евгений Валерьевич специализируется в области протезирования и имплантации зубов. Освоил технологии бюгельного протезирования, изготовления и установки съемных и частично съемных конструкций. Ведет планирование ортопедического лечения пациентов. Изготавливает и устанавливает цельнокерамические виниры, вкладки, коронки. Принимает участие в профессиональных семинарах.
Дитячий стоматолог
Аліна Анатоліївна - провідний лікар відділення, дитячий стоматолог, спеціалізується на веденні саме дитячого прийому, володіє сучасними техніками лікування і реабілітації зубного ряду. Аліна Анатоліївна проводить лікування в умовах седації і медикаментозного сну.
Стоматолог-ортодонт, гнатолог
Ілля Ігорович Сервінський є лікарем стоматологом ортодонтом і гнатологом, а також засновником клініки Естетіум у Києві. Має понад п’ятнадцять років клінічного досвіду та спеціалізується на функціональній діагностиці зубощелепної системи, лікуванні дисфункцій скронево нижньощелепного суглоба і системній корекції прикусу у дітей та дорослих. У своїй роботі лікар виходить з принципу пріоритету функції над формою. Планування лікування базується на аналізі рухів щелеп, м’язової координації, розподілу оклюзійного навантаження та адаптаційних можливостей організму. Естетичні рішення розглядаються лише після досягнення функціональної стабільності. За роки практики Ілля Ігорович реабілітував понад вісімсот пацієнтів, у тому числі складні випадки після неуспішного ортодонтичного або ортопедичного лікування. Пацієнти цінують його за уважність, послідовну логіку планування та орієнтацію на довгостроковий прогноз результату.
Лікар займається лікуванням захворювань зубів у дорослих і дітей. Проводить всі види ендодонтичного лікування пульпіту і його ускладнень. Спеціалізується реставрації молочних і постійних зубів, протезуванні молочних зубів дитячими коронками, лікуванні дітей під медикаментозним сном. Консультує з приводу гігієни порожнини рота.
Київ пр-т Берестейский (Перемоги), 63б м.Нивки146м.Берестейська106
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар спеціалізується на лікуванні запущених форм зубних патологій хірургічними методами. Займається одномоментної імплантацією, видаленням атипових зубів мудрості і доброякісних утворень. Виконує клаптеві операції, операції відкритого і закритого синус-ліфтингу.
Київ пр-т Берестейский (Перемоги), 63б м.Нивки146м.Берестейська106
Київ пр-т Володимира Івасюка, 8 (корп. 3) м.Оболонь2111м.Почайна348
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань зубів. Проводить профілактичні огляди. Виконує відбілювання зубів, процедури з видалення зубного нальоту та каменю. Лікує карієс, пародонтит та пародонтоз. Спеціалізується на ендодонтичній терапії. Консультує з питань догляду за ротовою порожниною.
У своїй роботі я завжди знаходжу індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Користуюся сучасними, надійними та доступними методами лікування, щоб забезпечити найкращі результати. Адже здоров’я зубів є основою комфортного та повноцінного життя.
Київ вул. Салютна 2-Б м.Нивки255
Стоматолог, хірург-імплантолог, щелепно-лицьовий хірург
Юлдашев Марат Хабібуллаєвич - висококваліфікований стоматолог хірург-імплантолог і щелепно-лицьовий хірург I категорії з досвідом роботи з 2008 року. Закінчив Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця. О.О. Богомольця, де також пройшов інтернатуру. У 2011 році закінчив Українську військово-медичну академію за спеціальністю хірургічна стоматологія. Працює в клініці "Оксфорд Медікал" за адресою вул. Павлівська, 26/41. Спеціалізується на щелепно-лицьовій хірургії та імплантації зубів. Запишіться на прийом до Юлдашева Марата Хабібуллаєвича для професійної стоматологічної допомоги!
Стоматолог-ортопед, гнатолог
Лікар-стоматолог-ортопед, гнатолог. Виконує всі види протезування: естетичне, а саме вініри, церконові коронки, протезування на імплантах, знімні протези. Спеціаліст з лікування бруксизму, сплінт-терапія, нормалізація роботи м’язів зубощелепної системи.