Сторінка 2. Лікарі в Києві (Солом'янський район)

Фільтр: (Знайдено 519 лікарів 3 відгука) Сортування: (Популярність)
Юрій
Мені сподобалося те, що лікар, підійшла до проблеми комплексно, а не просто, прибрала симптоматику. Вона, задавала багато питань про мої хвороби, які могли спровокувати, поява даного захворювання. Це, мені сподобалося! Зараз краще.
Регина
Лікар все розповіла, пояснила. До цього я була у 5-ти інших лікарів, тільки вона поставила діагноз і призначила лікування, яке вже допомагає. Дуже задоволена, що потрапила до неї на прийом. Обов'язково прийду ще! Фахівця рекомендую!
Оля
Долго я решала на операцию на позвоночнике. Но мое состояние оставляло желать лучшего. Решила оперироваться у Алексея Ерошкина. Все прошло успешно. Спасибо огромное за вашу работу.
Ендокринолог, терапевт
Лікар займається виявленням та лікуванням захворювань щитовидної залози, терапією метаболічного синдрому у дорослих і дітей. Спеціалізується на ранній діагностиці ускладнень цукрового діабету. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає на будинок до пацієнтів. Також лікує захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем.
Нейрохірург, травматолог
Спеціалізується на оперативному лікуванні новоутворень, видаленням грижі в області хребта, займається лікуванням травм спинного та головного мозку, дегенеративних процесів, різних патологій непвних закінчень.
Ревматолог, Сімейний лікар
Доктор Крилова Анна Сергіївна, кандидат медичних наук. Надає послуги в терапевта і ревматолога. Діяльність спрямована на діагностику, профілактику і лікування захворювань різних систем і органів організму людини. Займається лікуванням простудних і вірусних захворювань, сполучної тканини суглобів, ревматизму, артриту, бурситу, системного васкуліту.
Дерматолог
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52
Ортопед, Травматолог
Доктор Скобінскій Дмитро Ігорович займається прийомом пацієнтів з травматичними ушкодженнями, а також ортопедичним лікуванням. Один із провідних напрямків в роботі ‒ спортивна травма: діагностика та лікування. Лікує вроджені та набуті деформації кінцівок, вправляє суглоби, виконує репозицію кісткових уламків при переломах, здійснює комплексне спостереження за хворими з травмами. У роботі в якості діагностичного методу використовує рентгенологічне дослідження.
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії спеціалізується на виявленні та лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, шкірних захворювань. Має значний досвід роботи, у тому числі у вивченні урогенітальних виділень, зіскрібків з метою виявлення причини інфекції. Застосовує комплексне лікування ЗПСШ, у тому числі сучасними методами з використанням фізіотерапії. Має навички ультразвукової діагностики. Автор кількох наукових статей. Використовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Хірург, Проктолог, Судинний хірург (Флеболог)
Лікар-хірург здійснює консультативний прийом пацієнтів хірургічного профілю (флебологія, проктологія). Володіє навичками проведення хірургічних процедур і маніпуляцій.
Психіатр
Лікар займається діагностикою та терапією психічних розладів. Для лікування використовує медикаментозну терапію та психотерапевтичні бесіди. Приймає пацієнтів з шизофренією, біполярним афективним розладом, нервовою анорексією, психозом, фобіями. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Консультація 2200/1200 грн.
Кардіолог, Функціональний діагност
Лікар кардіолог, функціональний діагност першої категорії, кандидат медичних наук. Надає послуги з лікування захворювань серцево-судинної системи: гіпертонії, ІХС, аритмії тощо, і комплексній діагностиці: ЕКГ, дуплексне сканування і т.д.
Київ пр-т Валерія Лобановського, 17 (пр-т Червонозоряний), 1 поверх м.Вокзальна3914м.Деміївська5618м.Олімпійська5921
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар акушер гінеколог, займається діагностичним дослідженням і лікуванням менструального циклу, органів малого таза, захворювань ЗПСШ, передракових і фонових станів шийки матки. Проводить кольпоскопію, надає послуги з установки і видалення внутрішньоматкових контрацептивів, видаляє доброякісні утворення зовнішніх статевих органів, веде вагітних. Людмила Володимирівна є УЗД-діагностом вагітних, молочних залоз, щитовидної залози, черевної порожнини і заочеревинного простору