Сторінка 98. Приватні лікарі в Києві

Лікар спеціалізується на виявленні та терапії неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з болем в області хребта та шиї, головним болем, онімінням кінцівок, частими запамороченнями та шумом у вухах. Лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, головний біль напруги, наслідки інсультів, неврастенію, вегето-судинну дистонію, міжреберну невралгію та інші хвороби.
Інфекціоніст
Досвідчений та кваліфікований спеціаліст в області лікування інфекційних захворювань.
Кардіолог, ендокринолог
Київ Харківське ш., 121 (Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх палатного корпусу) м.Харківська327м.Бориспільська214
Акушер-гінеколог, лікар УЗД, гінеколог
Чому я працюю лікарем? Я – лікар акушер-гінеколог, і вже 13 років причетна до таїнства появи на світ нової людини. Моє головне завдання – зберегти і підтримати здоров'я жінки.Мені дуже хотілося, щоб мої пацієнтки розуміли, наскільки вони прекрасні, любили себе і дбали про своє здоров'я. В цьому моє покликання.
Пульмонолог
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Аритмолог, Кардиохирург
Доктор Парацій Олексій Зіновійович спеціалізується в області кардіології. Кандидат медичних наук, надає послуги консультування пацієнтів. Проводить оперативне лікування хвороб серцево-судинної системи, в тому числі виконує операцію шунтування. Компетентний в хірургії серця і магістральних судин.
Консультація
Абдомінальний хірург
Лікар Павленко Тарас Олегович, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області хірургії, займається лікуванням шляхом оперативного втручання. Проводить лікування виразок на пізніх стадіях, для профілактики або усунення ускладнень хвороби. Проводить обробку гнійних ран, займається видаленням фурункулів, абсцесів, флегмони. Здійснює процедуру лапароскопічної холецістостоміі.