Сторінка 141. Приватні лікарі в Києві
Невролог, Психотерапевт, Рефлексотерапевт, Гомеопат
Слинько А.О. головний лікар клініки, невролог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на нетрадиційних методиках лікування в цих областях медицини, також займається лікуванням головних болів, протрузий і гриж дисків, вертеброгенного больового синдрому, психосоматичних розладів, судинними захворюваннями нервової системи.
Лікар дерматовенеролог вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить консультації з приводу поширених і рідко зустрічаються дерматозів дитячого та дорослого віку. Доктор в роботі використовує сучасні методики клінічної дерматології (дерматоскопія і тріхоскопія).
Стоматолог займається відновленням зубів. Надає послуги з відновлення коронкової частини зуба, емалі, лікування карієсу, пломбування.
Педіатр, інфекціоніст
Педіатр надає послуги з терапії гострих респіраторних вірусних інфекцій. Займається лікуванням інфекційних захворювань, лікуванням алергії, видаванням довідок, проведенням аудіометрії дитині.
Київ
пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська32м.Святошин247м. Академмістечко236
Доктор Байда Наталія Жоржовна спеціалізується в області загальної стоматології. Надає послуги відбілювання і чищення зубів. Ставить пломби, займається художньою реставрацією, включаючи відновлення коронкової частини зуба. Регулярно підвищує кваліфікацію на спеціалізованих курсах.
Педіатр
Доктор Бугайова Олена Іванівна має вищу лікарську категорію в педіатрії. Спеціалізується на наданні невідкладної медичної допомоги дітям. Також веде консультативний прийом, лікує хвороби внутрішніх органів гастроентерологічного, пульмонологічного та кардіологічного профілів. Оглядає, пише висновок, призначає лікування або, за показаннями, направляє до вузькоспеціалізованих лікарям.
Доктор Тачки Юлія Олександрівна спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, пародонтиту, пародонтозу та інших захворювань зубів і ясен. Виконує естетичну реставрацію зубів. У своїй роботі використовує сучасні технології та матеріали. Здійснює зняття зубного нальоту і каменю. Надає консультації по правильному харчуванню, підбору адекватних засобів гігієни ротової порожнини.
Гепатолог
Виконує ендоваскулярні та ендоскопічні втручання при захворюваннях органів черевної порожнини, займається лікуванням і реабілітацією пацієнтів з різними формами портальної гіпертензії.
Консультація 1950 грн.
Анестезіолог, дитячий анестезіолог
Супроводжує пацієнтів при контрастних методах дослідження.
Здійснює індивідуальний підбір способу анестезії, розраховує дозу знеболювальних препаратів для проведення діагностичних процедур. Володіє методами проведення різних видів місцевої та загальної анестезії. Всіляко піднімає свій професійний рівень, удосконалить свої професійні навички, вивчає нові рекомендації іноземних спільнот.
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Отоларинголог Лесніца Юрій Володимирович спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань (хвороб вуха, горла, носа). Надає консультації пацієнтів, на яких проводить огляд ЛОР-органів і виявлення відхилень в їх функціонуванні. Проводить промивання носових каналів, видалення сторонніх тіл з вушних проходів і носової порожнини. Має великий досвід в усуненні сірчаних пробок. Лікує риніти, гайморити, фарингіти, отити, тонзиліти. Досліджує слух за допомогою камертона. Відчиняє паратонзилярні абсцеси. Спостерігає пацієнтів і надалі консультує в профілактичних цілях.
Київ
с. Софіївська Борщагівка, ул. Петровская, 1 (ЖК Барселона)
У врача абсолютно плевательское отношение к пациентам. Судите сами, прием был назначен мне на 16.00. Я пришла (вместе с врачом) в 15.45. Сидели клиенты, которым было назначено еще на 15.00… Естественно врач приняла сначала их. Я со своей больной спиной стала ждать своего часа. Вот и 16.00… и 16.10. Прием для предыдущих пациентов закончился. Я обрадовалась, что не долго пришлось ждать приема, но, увы… Врач (не извинившись) сказала, что ей надо сделать звонок. Ну, что ж, бывают всякие случаи. И я продолжила ждать за дверью: еще 10 минут, потом еще 15 минут. Врач решала вопросы своего отдыха в Буковели и ей абсолютно было плевать, что у нее прием, что ее кто-то ждет. Так, как решались очень «важные» детали отдыха, мне показалось, что этому не будет конца. А скоро придут уже следующие клиенты, каким же будет мой прием? В наше время, в частной клинике, в которой прием стоит 350 грн, ждать под дверью, пока наболтается врач по телефону более получаса, я считаю, что это не допустимо. Поэтому оделась и ушла, шокирована таким отношением.
— Уважаемая Татьяна. Спасибо Вам за доверие ко мне, что Вы выбрали меня как своего доктора. Проблема спины это глобальная тема, которой я посвятила многие годы обучения и практики. как в традиционной так и не традиционной медицине, она также звучит в моей диссертации, и я горжусь своими результатами лечения. Искренне благодарна Вам за отзыв и внимание ко мне. Нас врачей мнение пациентов и окрыляет, и вдохновляет, и учит, и воспитывает. Сложившиеся неожиданно семейные проблемы нарушили мою работу, мне следовало отменить прием, но я приняла решение не подводить пациентов, которые нуждались в моей помощи и ждали моей консультации почти неделю. Сегодня благодарные звонки пациентов и улучшения их состояния говорят мне о правильности моего решения. Мне обидно, что наша встреча не состоялась и в вашей душе появились эмоции обиды и недовольства, эти эмоции нас разрушают. Хотелось бы все же оказать помочь Вам и увидеть улыбку удовлетворения на Вашем лице. Буду рада нашей встрече!
С ув., Анна Слынько