Сторінка 2. Неврологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 35 лікарів 650 відгуків) Сортування
Лучший врач-невролог из всех, у которых я была.
20 серпня '16 г.
Потрапили на консультацію до Петренко. На щастя, її діагноз був позитивним, не підтвердились страшилки, які нам обіцяв інший доктор. Ми дуже вдячні за профіоналізм та досвід Петренко.
Владислава
После сотрясения мозга мучили головные боли, головокружения, тошнота. Илона Александровна помогла их устранить, за что я очень благодарна. Продолжаю у нее наблюдаться.
Обратились за консультацией к Дарье Николаевне. Огромное спасибо.
Маргарита Петровна
Уже несколько лет активной жизни получила благодаря Ольге Александровне. Не представляю, как бы я жила без ее лечения. Боли в спине были сильными, не могла нормально передвигаться. Уже и не знала, к кому бежать. Подруга посоветовала такого чудествного врача. Теперь хожу к ней раз в полгода и чувствую себя прекрасно.
Наталья
У меня постаянные головные боли в последние пару лет. Разные врачи долго не могли поставить хоть какой-нибудь правдоподобный диагноз. С этим получилось справиться только Савенко. Благодарна ей за помощь и лечение. Теперь я чувствую себя значительно лучше. И пусть проблема не ушла, но я знаю, что делать при наступлении приступа.
Невролог першої категорії надає послуги діагностування та призначення оптимальної схеми лікування відхилень в області ЦНС. Практикує як медикаментозні, так і альтернативні методи лікування запаморочень, порушень вестибулярного апарату методами рефлексотерапії, Стабілометр.
Невролог, Функціональний діагност
Невролог першої категорії, спеціалізується на проведенні функціональної діагностики і лікуванні неврологічних захворювань. Надає послуги з ранньої діагностики та лікування захворювань, пов'язаних з порушенням роботи центральної нервової системи. Призначає ефективну терапію при таких проблемах як параліч, мігрені, радикуліти різного ступеня тяжкості, неврити, епілепсія.
Дитячий невролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в галузі дитячої неврології та ультразвукової діагностики. Лікує вегетосудинну дистонію, головні болі, затримки розвитку і дитячий м'язовий тонус. Виконує УЗД нирок, молочних залоз і органів черевної порожнини.
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Невролог, лікар неотложних станів
Київ пр-т Правди 64 А м.Сирець14
Лікар-невролог першої кваліфікаційної категорії надає послуги консультації, розробки індивідуальної реабілітаційної програми після уражень головного або спинного мозку, призначення та контролю ефективності фізіотерапевтичних процедур. Приймає пацієнтів з гострою та хронічною невралгією, усуває больовий синдром за допомогою паравертебральной блокади. Займається питаннями неврозів і безсоння, виявляє причини і складає схему терапії. Також лікує хвороби Альцгеймера і Паркінсона, інсульти, остеохондроз, вегетосудинну дистонію.
Лікар-невролог другої кваліфікаційної категорії, займається визначенням і лікуванням вегетативних розладів, гіпертонічних кризів, панічних атак, головних болів різного походження, енцефалопатії. Додатково володіє навичками УЗД з допплерографией судин головного мозку, шиї. Веде консультативний прийом пацієнтів.
Лікар першої категорії, який проводить диференційну діагностику і лікування неврологічних хвороб, профілактику та реабілітацію пацієнтів неврологічного профілю. Автор більш ніж 30 наукових праць та 1 патенту на корисну модель. Співавтор курсів тематичного удосконалення для невропатологів, психіатрів, психотерапевтів та сімейних лікарів. Учасник міжнародних симпозіумів та конференцій.
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
Лікар першої категорії, невролог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб нервової системи. Консультує маленьких пацієнтів, проводить їх первинний огляд. Лікує неврози, вегетосудинну дистонію, невралгії, неврити. Спеціалізується на лікуванні патологій психічного розвитку (НПР). Проводить медикаментозну терапію інсультів, епілептичних нападів, хвороб, пов'язаних з порушенням кровообігу. Консультує малюків, у яких спостерігається порушення сну у дітей, занепокоєння, гіперактивність, головні болі та ін. порушення.
Лікар дитячий невролог з 19-річним стажем роботи, спеціаліст першої категорії. Записатися на консультацію до Дробишевський Оксані Петрівні рекомендується при підозрі на патологію нервової системи, як центрального, так і периферичного її відділів. Звернутися за допомогою слід при появі таких симптомів у дитини - часте зригування, сіпання кінцівок, безсоння, судоми, недобір маси тіла, дратівливість, апатія, підвищена стомлюваність, рухові розлади, занепокоєння, низька успішність, нетовариськість, замкнутість, неуважність. Крім того, доктор надає допомогу при затримці розвитку (мови, моторики), а також при наявності стереотипних рухів у дітей. Дробишевська Оксана Петрівна на прийомі оцінює психоневрологічний статус, дає рекомендації батькам по правильному спілкуванню, догляду та поведінки з малюками з неврологічними порушеннями.