Сторінка 20. Лікарі в Києві (метро Мінська)
Знайдена 501 лікар
Наукова ступінь
Категорія
Лилия
Хороший спеціаліст. Зверталися до неї за допомогою Вона відповідально віднеслася до поставленого завдання, та зробила все не найвищому рівні. Результати перевершили навіть мої очікування. Рекомендую спеціаліста.
Лина
Мій батько, з віком почав втрачати зуби. Але він дуже переймається своїм естетичним виглядом. Тому ми звернулися до цього лікаря. Дуже задоволені результатом її роботи. Імпланти не відрізнити від справжніх зубів. Рекомендую!
Лікаря порекомендувала подруга. Тепер в нього лікується вся моя сім,я. Дуже уважний, професіонал, не займається просто викачкою грошей, як це часто буває в приватних клініках. Це перший лікар, про якого мені захотілося написати відгук.
Дима
Мне у Воробченко понравилось лечиться. Индивидуальный подход, хорошее отношение и быстрое решение проблем со здоровьем. Спасибо, Евгений Алексеевич!
Стоматолог-імплантолог
Валерія Володимирівна спеціалізується на плануванні складних випадків протезування, встановленню імплантів, встановленню будь-яких конструкцій на імплантах (коронки, протези).
Київ
пр. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 24, секція 10
м.Мінська165м.Оболонь237м.Героїв Дніпра288
Лікар-отоларинголог вищої категорії. Консультативний прийом дорослих і дітей старше 3 років. Консервативне лікування гострої і хронічної патології ЛОР-органів: лікування гострого і хронічного отиту; риніту (алергічного, медикаментозного); гострого та хронічного тонзиліту, фарингіту; сенсоневральної приглухуватості; захворювань верхніх дихальних шляхів. Спеціалізується лікуванні дітей і дорослих по захворюваннях: гострого і хронічного отиту; риніту (алергічного, медикаментозного); гострого та хронічного тонзиліту, фарингіту; сенсоневральної приглухуватості; захворювань верхніх дихальних шляхів.
ЛОР-хірург, пластичний хірург, експерт в області ЛОР-хірургії в Україні
Доктор Запорожець Т.Ю., має вищу категорію, кандидат медичних наук. Проводить амбулаторний прийом ЛОР пацієнтів з гострими і хронічними запальними захворюваннями вуха, горла, носа і гортані. Надає весь спектр ургентних операція на ЛОР органах і малоінвазивні ендоскопічні операції носа і придаткових пазух.
Педіатр, неонатолог
Доктор Лаура Самвеловна - педіатр вищої категорії, займається лікуванням часто хворіючих дітей, комплексне лікування захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Основні рекомендації лікаря загартовування, здоровий спосіб життя і відпочинок на морі.
Дитячий кардіолог
Після закінчення НМУ пройшла інтернатуру за фахом “Педіатрія”, далі працювала в реабілітаційному центрі для дітей з ВВС при НДІ ССХ ім. Бакулєва. Працювала лікарем-педіатром невідкладної допомоги. Отримала спеціалізацію лікаря з функціональної діагностики (2005 р), з дитячої кардіоревматології (2007р), дитячої кардіології (2021)
УЗД-фахівець
Ірина Володимирівна – досвідчений фахівець в області ультразвукової діагностики. На високоточному і сучасному обладнанні проводить всі види УЗ діагностики всього організму як дорослих, так і дітей від народження.
Стоматолог-имплантолог, хірург, ортопед, Пародонтолог
Імплантолог-хірург вищої лікарської категорії, ортопед, пародонтолог, займається різними видами імплантації, знімного і незнімного протезування. Володіє навичками видалення пошкоджених зубів і проведення хірургічних операцій ротової порожнини. Пройшов навчання за кордоном. Застосовує аугментационной техніку, 3D моделювання, хірургічні шаблони. Веде навчальні курси з імплантології.
Лікар займається лікуванням захворювань ротової порожнини, проводить повну санацію, готує до установки протезів. Розробляє індивідуальні схеми лікування та профілактики. Усуває карієс, пульпіти і періодонтити. Знімає наліт з поверхні зубів.
Гінеколог, Акушер-гінеколог, репродуктолог
Доктор спеціалізується в області акушерства та гінекології. Протягом 8 років успішно діагностує і лікує запалення матки, маткових труб і яєчників, дисплазію шийки матки, опущення стінок піхви і гіпертрофію малих статевих губ. Займається веденням вагітності і індивідуальним підбором методів контрацепції.
Хірург, Проктолог
Хірург першої категорії, проводить операції за освітою м'яких тканин, лікування грижі передньої черевної стінки, гнійна хірургія м'яких тканин, герниопластики.