Ноес Андрій Джиммі
Хірург
Доктор спеціалізується в області хірургії. Веде консультативний прийом хірурга. Пріоритетний напрямок практичної діяльності: діагностика та лікування захворювань прямої кишки, в тому числі геморою і анальної тріщини. Ноес Андрій Джиммі є членом Європейського союзу колопроктологовESCP.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений
Лікар працює в клініці:
Тетяна
20 липня '18р.
Стосовно Нишкумай Ольги Іванівни можу сказати одне – вона неперевершений кардіолог, висококласний діагност і просто хороша та щира людина.Вона з легкістю змогла нормалізувати мій артеріальний тиск,з яким я борюся уже декілька років поспіль.Загалом , після її лікування мій загальний стан значно покращився.
Валерия
20 липня '18р.
К кардиологу Нишкумай Ольге Ивановне меня направил мой семейный врач, который услышал шумы в сердце. Мне 30 , и проблем с сердцем никогда не было. Ольга Ивановна оказалась невероятно проницательным и точным диагностом. Кардиограмма ничего не показала, но вот на УЗД врач смогла рассмотреть дополнительную хорду в сердце-что и было причиной шума . Беспокоится нет причин.
- Консультація хірурга
- Видалення геморою
- Висічення анальної тріщини
- Хірургічне лікування врослого нігтя
- Видалення сторонніх тіл
- Ректороманоскопія
- 2010 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця;
- 2011 р. — інтернатура і клінічна ординатура в Національній медичній академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика.
Курси підвищення кваліфікації
- 2016 р. — навчання в Асоціації колопроктологів Великобританії ACPGBI;
- 2013 р. — ESO (European school of oncology).
Участь в асоціаціях
- Член Європейського союзу колопроктологів ESCP.
Схожі спеціалісти:
Хірург, Проктолог, Флеболог, Ендоскопіст, Маммолог