Сторінка 49. Гінекологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 494 лікаря 1155 відгуків) Сортування: (Досвід)
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Дитячий гінеколог
Доктор Волкова Лариса Валеріївна спеціаліст вищої категорії. Вивчає фізіологічні і патологічні процеси в організмі жінки. Постійно консультує і спостерігає пацієнток з моменту зачаття і протягом всієї вагітності, проводить пологи і курирує стан після них, займається профілактикою та терапією всіляких ускладнень виникли в процесі родової діяльності, запальних захворювань, передменструального синдрому.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Онкогінеколог
Лікар займається діагностикою, лікуванням і профілактикою новоутворень жіночої репродуктивної системи, включаючи доброякісні та злоякісні пухлини. Для уточнення діагнозу призначає розширену кольпоскопію, мазок на онкоцитологию, аналіз крові на онкомаркери, ультразвукове дослідження органів малого таза.
Київ вул. Петрицького, 17 (ЖК "Відпочинок") м.Святошин1410м.Житомирська186
Гінеколог, УЗД-фахівець
Спеціалізуємося на лікуванні гінекологічної ендокринної патології, безпліддя, захворювань шийки матки, ускладнень в період менопаузи. Володіє навичками УЗД діагностики органів малого таза. Веде консультативний прийом, супровід вагітності.
Київ м. Ірпінь, вул. Соборна, 128/1
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Мороз Віта Леонідівна спеціалізується на питаннях що стосуються гінекології та ультразвукової діагностики. Постійно проводить консультації для пацієнтів. Вивчає проблеми пов'язані з дітонародженням, зачаттям і виношуванням дитини. Лікує запальні захворювання, хвороби шийки матки, яєчників. Проводить ультразвукове обстеження органів малого таза, матки і придатків.
Гінеколог, гінеколог-Ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Тригуб Оксана Миколаївна має першу кваліфікаційну категорію в області гінекології. Компетентна в якості УЗД-фахівця, проводить ультразвукові дослідження органів малого таза у жінок, також здійснює кольпоскопію. Консультує, приймає вагітних пацієнток. Лікує запалення, інфекції, включаючи молочницю і папіломовірус, з'ясовує причини безпліддя, крім того надає послуги лікування хвороб, що вражають шийку матки і викликають структурні зміни органів репродуктивної жіночої системи.
Гінеколог
Нелін Олексій Сергійович - лікар гінеколог вищої категорії в клініці "Оксфорд Медікал" (вул. Івана Крамського, 9 та м. Ірпінь, вул. Університетська 2/1 корп.3). Закінчив Донецький державний медичний університет ім. М. Горького 2007 року. М. Горького 2007 року. Працював у різних медичних закладах. Брав участь у численних тематичних курсах і конференціях.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Пилипенко Віталій Юрійович - спеціалізується на акушерстві-гінекології. В обов'язки лікаря входить консультативний прийом, проведення діагностики, а також терапія захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційно-запального, вродженого, гормонального походження. До Пилипенко В.Ю. звертаються за допомогою при аднекситі, полікістоз яєчників, безплідді, а також для спостереження за станом плоду на всьому протязі вагітності. Доктор володіє навичками проведення кольпоскопії, ультразвукового дослідження репродуктивних органів, діагностичного вискоблювання, методикою постановки і видалення ВМС, виконання Поліпектомія. Спеціаліст дає рекомендації по профілактиці захворювань і консультує пацієнтів з системними хворобами, які порушують роботу органів статевої системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-12
Консультація от 700