Сторінка 3. Лікарі в Києві (метро Палац Україна)
Знайдено 364 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Субота Лідія Петрівна
Вітаю. Хочу поділитися враженнями після першого візиту, оскільки сама читаю відгуки та розумію що вони важливі при виборі клініки та лікаря. Однозначно раджу клініку Доктора Ісаєнко, дуже приємна та затишна атмосфера, приємний та ввічливий персонал. До лікаря Швець Юлії Олексіївни я привела свою маму з тривожно-депресивним станом. Лікар вислухала маму, вислухала мої питання та стурбованості, вивчила всю історію нашого лікування по кардіології та психотерапії. Розписала та грамотно і чітко розказала про метод лікування, по кожному препарату розказала чому і навіщо треба приймати саме в такій дозі та такий період. І головне для мене, не було виписано мішок препаратів, я вже втомилась скуповувати всю аптеку по рекомендаціям інших лікарів. Дякую лікарю та клініці, я місяць не могла потрапити та знайти компетентного фахівця.
15 грудня '23 г.
Наталія
Рекомендую!!!
Екатерина
Юлия Алексеевна замечательный врач,благодаря ей я словно заново на свет родилась) Очень благодарна!
03 вересня '21 г.
Вячеслав
Однозначно лучший специалист
Мамолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.
Психіатр
Лікар займається діагностикою та терапією психічних розладів. Для лікування використовує медикаментозну терапію та психотерапевтичні бесіди. Приймає пацієнтів з шизофренією, біполярним афективним розладом, нервовою анорексією, психозом, фобіями. Здійснює консультативний прийом в клініці, виїжджає додому до пацієнтів.
Консультація 2500/1500 грн.
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог, Трихолог
Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, має другу категорію, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, венеричних патологій. Тетяна Віталіївна не тільки лікує хвороби, але відстежує причини, які їх спровокували. Приймає пацієнтів з акне, вугрової хворобою, контактним або атопічний дерматит, екзему.
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар
Лікар-акушер-гінеколог, доктор сімейної медицини, спеціалізується на спостереженні вагітності, виконує весь комплекс маніпуляцій в області гінекології. Проводить консультативний прийом і огляд пацієнтів, виконує профілактику захворювань молочних залоз. Проводить хірургічні операції радіохвильовим методом, виконує УЗД маткових труб. Автор науково-популярних статей.
УЗД-спеціаліст
Лікар ультразвукової діагностики вищої категорії кваліфікації, виявляє різні патології організму за допомогою УЗ-моніторингу. Визначає тактику і самостійно проводить УЗД матки і органів малого тазу. Займається також ультразвуковим обстеженням передміхурової і щитовидної залоз. Спеціаліст в області жіночого безпліддя — серед іншого, надає послуги діагностики яєчників на різних етапах менструального циклу і дослідження ендометрію.
Хірург, П\проктолог
Доктор Палієнко Руслан Капітонович спеціалізується на проведенні хірургічних операцій в області проктології. Кандидат медичних наук, займається оперативним лікуванням геморою, включаючи лігування гемороїдальних вузлів. Виконує ректоскопію в якості діагностичного методу дослідження. Виробляє висічення анальної тріщини, видаляє кондиломи і поліпи.
Невролог, рефлексотерапевт
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань центральної нервової системи за допомогою стандартних медикаментозних методик та спеціального впливу на рефлекторні зони. Проводить лікувальні паравертебральні блокади та точок виходу черепних та спинно-мозкових нервів, голкорефлексотерапію неврологічних захворювань та медикаментозну фармакопунктуру сегментарних точок, PRP-терапію.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-05-19
Психіатр, психотерапевт, медичний психолог, дитячий психіатр
Лікар проводить індивідуальні психологічні консультації. Допомагає пацієнтам справитися з панічними атаками, розладами харчової поведінки та тривожно-депресивними розладами. Працює з пацієнтами, які втратили інтерес до життя, перенесли травму або смерть близької людини.
Консультація 4000/3200/5000 грн.
Хірург, проктолог, лікар УЗД
Владислав Валерійович – хірург, проктолог, лікар УЗД вищої категорії з багаторічним досвідом роботи. Спеціалізується на загальній хірургії, проктології, ультразвуковій діагностиці
Дитячий невролог, дитячий епілептолог
Стеценко Татьяна Ивановна
Лікар спеціалізується на діагностиці рідкісних та спадкових неврологічних захворювань у дітей. Здійснює патронаж дітей до року. Лікує епілепсію, головні болі і тики, аутоімунні хвороби нервової системи. Є автором понад 40 публікацій з епілепсії. Бере активну участь в семінарах та конференціях.
Консультація 2000/2500 грн.