Красуцкий Андрей Викторович

или звоните по телефонам:

Врач работает в клинике:

Нина Тарабан
01 августа '26г.
Дуже гарне відношення лікаря. Все швидко
Карина Рагимова
31 июля '26г.
Дуже задоволена цією клінікою. У мене була дуже складна ситуація і мені відмовили у лікуванні у 3х різних клініках, але тут зробили. Пройшло вже 9 місяців і я досі не можу повірити, що не потрібно носити окуляри чи лінзи. Дуже раджу клініку і лікаря Красуцького
Ivan
30 июля '26г.
Щиро вдячний за те, що отримав новий зір! Кінцевий результат перевершив попередні очікування. Я це називаю стриманим оптимізмом, але це по справжньому приємні відчуття. Рекомендую клініку Ексімер для кожного та кожної, кваліфіковані лікарі допоможуть повернути природній зір. Update. Через 2.5 роки проходив повторні обстеження, на правому оці виявлено вторичну катаракту. У клініці зробили якісну діагностику та проконсультували. Процедуру по усуненню вторичної катаракти провели швидко та безболісно. Ще раз вдячний лікарям за допомогу та прокащення якості життя завдяки гарному зору.
Irina Vegа
29 июля '26г.
Візитом до клиники дуже задоволена, комфортна атмосфера, ввічливий персонал, лікар привітний та уважний, вважаю пораду цінною для себе) Ще буду звертатися!
Любовь Вангородская
24 июля '26г.
Доброго дня, сьогодні пройшла повне обстеження очей. Дуже задоволена, все пройшло швидко і якісно. Лікар Красуцький дуже уважний. Щиро дякую.
Pavlo Nesterenko
22 июля '26г.
Сьогодні пройшов комплексну діагностику зору. Сервіс відповідає рейтингу клініки, отримав пакет документів для наступного етапу. Лікар Красуцький уважно все пояснив, проконсультував і призначив лікування
Раиса Федько
21 июля '26г.
Я дуже задоволена роботою оптометриста Іванова Дарія, - дуже приємна дівчина, також все було зрозуміло на консультації лікаря Красуцький Андрій Вікторович, все дуже сподобалось
Olya Bihun
20 июля '26г.
Все чудово, професійно, швидко
Таня Падієнко
20 июля '26г.
Дуже задоволена прийомом. Лікар уважно вислухав мої скарги, провів ретельний огляд, усе доступно пояснив і відповів на всі запитання. Відчувається професіоналізм, уважне ставлення та щире бажання допомогти. Дякую за якісну консультацію та приємну атмосферу. Рекомендую!
Tetiana
14 июля '26г.
Проходила обстеження та консультацію лікаря Красуцького, дуже задоволена, дякую!
Оцените врача по 10-и бальной шкале

Похожие специалисты: