Сторінка 11. Лікарі в Києві (метро Дорогожичі)

Ірина
Коли обираєш пластичного хірурга, перше, що шукаєш у відгуках — це безпека та реальний результат. Моя операція вже позаду, і я хочу поділитися своєю історією для тих, хто все ще вагається. ​Операція (абдомінопластика) та перші етапи реабілітації пройшли без жодних ускладнень. Для мене було критично важливо, щоб усе зажило правильно, і результат виправдав очікування. Так і сталося: жодних розходжень швів, інфекцій чи дефектів. Попри те, що лінія шва поки що прихована під стріпами, загальний вигляд тіла, його нові пропорції та рівний силует уже викликають у мене захоплення. ​Якщо ви зараз перебуваєте на етапі пошуку і вам страшно зробити перший крок — я щиро рекомендую звертатися саме до Дмитрія Сергійовича. Це той фахівець, який поєднує в собі колосальний професіоналізм, ювелірну точність хірургічної майстерності та надзвичайну людяність. З ним ви відчуваєте абсолютну безпеку, чіткість і розуміння того, що ваше здоров’я — у надійних руках. До нього можна і треба йти, якщо ви мрієте про бездоганний результат без зайвих тривог. ​Кажуть, що пластична хірургія змінює зовнішність, але Дмитрій Сергійович зробив значно більше — він подарував мені відчуття «живого життя». Це свобода, впевненість і радість від власного відображення. Безмежно вдячна лікарю за його золоті руки!
16 травня '26 г.
Зіна
Моя тітка померла від раку молочної залози. Під час профогляду 14 років тому знайшли ущільнення в правій молочній залозі. На прийом прийшта до Лесової Вікторії Володимирівни. Пройшла обстеження - мастопатія. Дякуючи професіоналізму і компетенції Вікторії Володимирівни хвороба не прогресує і майже зникла. Дякую Вам!
23 червеня '18 г.
Тетяна
Лікар Лесова Вікторія Володимирівна - надзвичайно чудовий лікар і класний спеціаліст. У шлюбі вже більше 12 років, одружилися ще в університеті. Вагітність не планували, хотіли пожити для себе. Коли почали працювати над поповненням в родині, нічего не вийшло. У мене діагносиували ендометрит. Дякуючи компетенції, досвіду і правильній тактиці лікування у нас народилася доня, вагітність проходила добре. Низький уклін за Вашу роботу!
Пластичний хірург, комбустіолог
Дмитрій Гомола - пластичний хірург із фокусом на естетичній та реконструктивній хірургії тіла. Спеціалізується на операціях з корекції контурів тіла та грудей, поєднуючи хірургічну точність, сучасні методики й індивідуальний підхід до кожного пацієнта. У своїй практиці орієнтується на природний результат, гармонію форм і безпечне відновлення після втручань. Дмитрій Сергійович спеціалізується на пластичній та реконструктивній хірургії. Основні напрямки роботи - абдомінопластика, боділіфтинг, мамопластика та корекція контурів тіла. Також виконує естетичні операції обличчя, зокрема блефаропластику, застосовуючи сучасні підходи до омолодження.
Гінеколог, гінеколог-Ендокринолог, УЗД-фахівець
Доктор Лісова Вікторія Володимирівна має вищу кваліфікаційну категорію за профілем акушерства і гінекології. Консультує, проводить профілактичні огляди і ультразвукові дослідження. Діагностує і лікує захворювання, що вражають шийку матки, приймає пацієнток з безпліддям та клімактеричних розладами. Здійснює лікування венеричних хвороб, патологічних утворень і структурних змін органів жіночої репродуктивної системи.
Головний лікар клініки Інститут планування сім'ї (IPF). Лікар найвищої категорії акушер-гінеколог, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні жіночої безплідності, клімактеричних порушень циклу, захворювань, що передаються шляхом, а також міоми матки, молочниці та ін.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних патологій. Лікує полікістоз яєчників, ендометріоз і захворювання шийки матки. Проводить профілактику хвороб, що передаються статевим шляхом. Виконує відеокольпоскопію і біопсію шийки матки.
Дерматокосметолог
Лікар успішно проводить діагностику і лікування різних шкірних захворювань: алергічної, бактеріальної, вірусної, грибкової та неуточненої етіології у дорослих. Спеціалізується на інноваційній лікувально-омолоджуючій процедурі плазмоліфтінг. Має великий досвід в лікуванні паразитарних захворювань шкіри та волосистої частини голови. Спільно з акушерами-гінекологами веде пацієнтів з андрогенним ураженням шкіри.
Анестезіолог
Лікар займається оцінкою життєво важливих показників під час оперативного втручання. Лікує гостру ниркову, серцеву і дихальну недостатність. Виводить пацієнта з коми. Усуває анафілактичний шок і його наслідки. Спеціалізується на введенні спінальної і епідуарльной анестезії, а також загального наркозу.
Провідний спеціаліст в області фоніатрії та аудіології в країні, веде консультативний прийом пацієнтів із захворюваннями ЛОР-органів. Володіє сучасними прогресивними методами лікування. Головний науковий співробітник, керує групою фониатрии лабораторії професійних порушень голосу і слуху «Інституту отоларингології ім. проф. Коломійченка НАМН України », є членом спеціалізованої вченої ради із захисту кандидатських і докторських дисертацій за спеціальністю« оториноларингологія».
Висококваліфікований фахівець в області діагностики і лікування захворювань ЛОР-органів.
Гастроентеролог, терапевт, лікар УЗД
Лікар Дяченко Н.В. — гастроентеролог вищої категорії, терапевт вищої категорії. Приймає пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, хвороб крові, сечовивідних шляхів, порушень обміну речовин, дихальних шляхів, алергій серцево-судинної системи. Лікар надає допомогу пацієнтові, як в приватному медичному кабінеті, так і вдома. Володіти навичками ультразвукової діагностики.
Терапевт, сімейний лікар
Тетяна Терлецька - лікар-терапевт, лікар загальної практики із 14-річним клінічним досвідом. У своїй практиці поєднує принципи доказової, превентивної та інтегративної медицини, фокусуючись не лише на лікуванні симптомів, а на пошуку причин порушень здоров’я. Формує індивідуальні стратегії відновлення та підтримки організму для довгострокового результату і високої якості життя. Тетяна Костянтинівна працює з широким спектром терапевтичних станів, приділяючи особливу увагу системному підходу до здоров’я. Супроводжує пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної, дихальної, ендокринної та травної систем, інфекційними та поствірусними станами, порушеннями обміну речовин і дефіцитними станами. Має досвід ведення пацієнтів із ревматологічними та аутоімунними захворюваннями, де особливо важливі комплексна діагностика та індивідуальна стратегія лікування. У центрі роботи - глибока діагностика: детальний аналіз скарг, клінічної картини, лабораторних та інструментальних досліджень. На основі цих даних формує персоналізований план лікування та профілактики відповідно до сучасних медичних стандартів. Такий підхід дозволяє не лише контролювати стан, а працювати з організмом системно — для стабільного результату та покращення якості життя.
Ганна
25 серпня '26р.
Лікар, що підтримує здоров»я нашої родини ! Звертаємося з 2020 року і завжди отримуємо фахову консультацію , глибокий індивідуальний аналіз , врахування особливостей кожного з нас! Глибоко вдячні !
Консультація від 2500 грн.