Сторінка 13. Лікарі в Києві (метро Дорогожичі)

Вячеслав
Хочу подякувати Таталібі Роману Петровичу за професійну реабілітацію після вибухового поранення. Роман Петрович з першої зустрічі відповідально і віддано взявся за моє лікування. З перших сеансів я відчув значне полегшення в попереку, а також почала зменшуватись головна біль. Якість життя покращилась. Від усього серця хотів би побажати Роману Петровичу богатирського здоров'я, вдячних пацієнтів та кар'єрного зросту! Дякую Вам!
Лікар терпляче, уважно вислухав, детально пояснив мені суть мого недугу. Розповів своє бачення лікувального процесу, спокійно і терпляче відповів на всі питання, що мене цікавили. Приділив рівно стільки часу, скільки мені потрібно було.
Анна П.
Лікар надав кваліфіковану консультацію. Ввічливо розмовляв зі мною. Розповів все докладно, та звернув особливу увагу на всі нюанси. Була записана на наступний день для проведення необхідних маніпуляцій. Дуже хороший лікар! Рекомендую!
Ортопед-травматолог
Доктор спеціалізується в області корекції хребта, внутрішньосуглобового введення гіалуронової кислоти і PRP-терапії, параартікулярних застосуваннях озонотерапії, виготовленні ортопедичних устілок.
Хірург, судинний хірург, флеболог, лікар УЗД
Семенов Антон Вадимович володіє сучасними методами діагностики і лікування захворювань судин, варикозної хвороби вен нижніх кінцівок, гриж передньої черевної стінки, захворювань підшкірної жирової клітковини. Спеціалізується на лікуванні телеангіоектазій і ретикулярного варикозу за допомогою таких сучасних методик як CLACS і мікросклеротерапія, а також займається питаннями лазерної корекції рубців.
Алерголог
Доктор Позняк Ірина Іванівна має вищу кваліфікаційну категорію в алергології. Дитячий лікар, діагностує і лікує симптоматику гіперактивності імунної системи у дітей старше трьох місяців. Також приймає пацієнтів і дорослого віку. Для лікування алергії застосовує унікальну німецьку методику. Позбавляє від алергічного кашлю, ринітів, висипу і роздратування на шкірних покривах, бронхіальної астми на тлі гіперчутливого імунітету. Крім того, лікує сезонну алергію. Складається в Асоціації дитячих алергологів України.
Київ вул. Копилівська, 1/7 (каб.12) м.Дорогожичі3111м.Почайна329
Уролог, Андролог
Доктор Куценко А. О. спеціалізується на діагностиці, профілактиці і терапії захворювань чоловічої сечостатевої сфери. Доктор займається лікуванням інфекційних і запальних недуг, вивчає механізми розвитку безпліддя. Також лікар проводить корекцію кріптозоосперміі за допомогою гормональної терапії. Володіє методиками інструментальної діагностики (контактної літотрипсії, цистоскопії, стенірованія сечоводів і т. Д.). Виконує малі оперативні втручання в області сечовивідних органів.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні) м.Дорогожичі206м.Лук'янівська238
Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Гінеколог-ендокринолог, спеціалізується на терапії недуг жіночої сечостатевої сфери. Діагностує патології, викликані гормональним дисбалансом, призначає лікувальні курси з метою їх корекції. Ірина Яківна також консультує пацієнток з питань планування та ведення вагітності. Доктор проводить комплексну діагностику при безплідді, становить план терапії для бездітних пар, володіє методикою виконання ЕКО.
Косметолог
Лікар-косметолог займається естетичними косметологічними маніпуляціями. Проводить прийом пацієнтів, консультує з питань догляду за різними типами шкіри. Виконує глибоку чистку, масаж, зволоження шкіри обличчя і тіла. В роботі застосовує ін'єкційне і безін'єкційна терапію.
Психолог
Психологічне консультування, профконсультування, психодіагностика, тренінги, лекції, майстер-класи.
Практичний психолог
Психолого-педагогічне, сімейне, професійне, геронтопсіхологіческое, суицидально-психологічне, онкопсіхологіческое, по організації громадянського суспільства і демократизації - консультування. Автор понад 550 наукових робіт, в тому числі більше 20 книг
Консультація от 1500 грн.
Уролог, УЗД-фахівець
Лікар-уролог першої кваліфікаційної категорії спеціалізується на лікуванні та ультразвукової діагностики захворювань чоловічої сечостатевої системи. Веде консультативний прийом і проводить профілактичні огляди. Виконує УЗД нирок і сечового міхура. Лікує інфекційні та запальні захворювання нирок, передміхурової залози. Здійснює такі лікувальні процедури, як інстиляції в уретру і сечовий міхур, масаж простати. Також надає послуги ЛОД-терапії.