Сторінка 59. Лікарі в Києві (Дарницький район)

Эрика
Лікар дуже уважно поставився до моєї проблеми, все пояснив, на всі мої запитання відповів. Передивився усі мої знімки, з головою вник в ситуацію. Будемо пробувати лікуватися і чекати результатів! Безперечно рекомендую, і прийду ще!
Софія
Відмінний лікар. Максимально уважне ставлення і високий рівень професіоналізму. Видалення зуба мудрості пройшло неймовірно швидко і взагалі без больових відчуттів. Чим була приємно здивована, адже в іншого спеціалісту було все так.
Мирослава
У нашої маленької донечки є досить неприємна проблема. Ми постійно консультуємося у лікарів неврологів. Але якогось суттєвого ефекту ми не помічали. Неодноразово чули хороші відгуки про Оксану Миколаївну. І ось одного разу вирішили звернутися з нашою проблемою. Були приємно здивованні професіоналізмом та підходом лікаря. Уважна, чуйна та висококваліфікований спеціаліст. Завдяки Вам, ми майже подолали нашу проблеми. Дякуємо!
25 грудня '19 г.
Невролог дитячий
Доктор проводить профілактичні огляди дітей дошкільного віку. Спеціалізується на пренатальній неврології, затримках у розвитку дітей до 5-ти років. Займається лікуванням головного болю, тиків, травм голови. Лікує неврологічні патології у дітей будь-якого віку.
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні зубів і ясен хірургічними методами. Займається видаленням зубів, розміщенням зубних імплантів, виправленням вроджених дефектів. Приймає пацієнтів з кістами ротової порожнини. При необхідності призначає рентгенографію і КТ. В роботі використовує сучасні методики і техніки.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних захворювань. Виконує ряд маніпуляцій щодо запобігання карієсу: запечатування фісур і усунення нальоту за допомогою сучасних методик. Здійснює полірування зубів спеціальними пастами, покриття зубів фтористим лаком або гелем для зміцнення емалі.
Ендокринолог, терапевт, гастроентеролог
Лікар Кулікова Людмила Володимирівна проводить прийом, обстеження, діагностику та лікування пацієнтів, які страждають захворюваннями ендокринної системи, а також захворюваннями терапевтичного характеру. Ефективно підібрані нею схеми лікування допомагають позбутися від дисфункції гіпоталамуса і гіпофіза, захворювань щитовидної залози, цукрового діабету, ожиріння, захворювань наднирників, безпліддя і багато інших
Ендокринолог
Лікар займається діагностикою, профілактикою та терапією патологій ендокринної системи у дітей і дорослих. Лікує йододефіцитні стану, цукровий діабет, хвороби надниркових залоз, ожиріння. Приймає дітей з порушенням фізичного та статевого розвитку. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД щитовидної залози.
Сімейний лікар, УЗД-фахівець, гастроентеролог, кардіолог
Cпеціаліст проводить пальпацію, перкусію, аускультацію, вимірювання життєво важливих ознак, таких як артеріальний тиск, температура тіла, пульс і частота серцевих скорочень, інтерпретація лабораторних досліджень, зняття та розшифровка ЕКГ, УЗД органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура. Займається лікуванням та діагностикою гострих та хронічних захворювань: органів дихання, органів серцево-судинної системи, органів травлення; органів сечовидільної системи; вірусні захворювання (ГРВІ, грип, кишкова патологія інфекційного ґенезу); алергічні стани; обстеження перед вакцинацією тощо.
Педіатр
Дитячий отоларинголог
Акушер-гинеколог, Гинеколог-эндокринолог
Врач Варенич Виктория Ивановна имеет высшую категорию, компетентна в вопросах диагностики и лечения заболеваний области акушерства и гинекологии. Доктор оказывает квалифицированную помощь при женском бесплодии, гормональных расстройств, инфекционно-воспалительных болезней органов женской репродуктивной системы уже на протяжении 22 лет.