Сторінка 49. Лікарі в Києві (метро Дарниця)
Знайдено 602 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Ірина
Прийомом не задоволена,думаю лікар помилилась з діагнозом/ На мої додаткові запитання по болісним відчуттям відповіді не знала. Під час прийому дозволяла собі розмову по телефону з "тьотушкою, так назвала,процедуру робила дуже боляче. Я не почула змістовного пояснення,що у мене за утворення,чому воно виникло і коли його не стане після того,як вона його по живому видаляла?Я не рекомендую подолога Кислінську Олену Венедиктівну!
01 серпня '25 г.
Людмила
18.09. 2024 р. Була на прийомі у Кислінської О.В, візитом залишилася задоволена. Порекомендую своїм знайомим.
Подолог
Олена Венедиктівна - подолог, чия робота спрямована на профілактику, діагностику та лікування захворювань стоп та нігтів, спеціалізується на вирішенні таких проблем, як врослі нігті, грибкові ураження нігтів та шкіри стоп, мозолі, натоптиші, тріщини на п'ятках, а також деформації стопи. Використовує сучасні методи апаратного педикюру, лікувальні засоби та індивідуальні ортопедичні устілки для корекції проблем тощо
Записатися на прийомЗа місяць записані 7 пацієнтів
Стоматолог- терапевт, ортопед
Бюркланд Кирилл Сергеевич
Спеціалізація: протезування на імплантах, відновлення зубного ряду безметалевими конструкціями (коронки, вкладки, накладки, вініри), реставрація, лікування карієсу і його ускладнень.
Консультація безкоштовно
Дитячий отоларинголог
Король Богдан Русланович
Серая Екатерина Сергеевна
Хірург, проктолог
Бахарева Дарья Андреевна
Косметолог
Лікар Гоцька Наталія Юріївна, спеціалізується в області косметології. Проводить процедури по догляду за обличчям і тілом. Надає послуги чистки особи, пілінгу, мезотерапії і ін.
Консультація безкоштовно
Флеболог
Искра Наталья Ивановна
Наталія Іванівна – лікар-хірург вищої категорії, доктор медичних наук, професор, зав. навчальною частиною кафедри медицини катастроф та військово-медичної підготовки. Спеціалізується на консервативному та оперативному лікуванні хірургічної та проктологічної патології.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Кардіолог, ревматолог
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області кардіології, ревматології. Веде консультативні прийоми ревматолога. Займається діагностикою та лікуванням захворювань серцево-судинної системи, а також патологій ревматичного характеру.
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст вищої кваліфікаційної категорії, хірург, спеціалізується в області ранньої діагностики захворювань травної і дихальної систем. Виконує малоінвазивні ендохірургічні операції. Пройшов стажування за кордоном. Має вчений ступінь, кандидат наук в області медицини. Автор 30 наукових робіт.
Ендоскопіст, хірург
Лікар-ендоскопіст першої категорії, хірург, спеціалізується на різних методиках діагностики і лікуванні верхніх дихальних шляхів, трахей, бронхів, шлунково-кишкового тракту. Проводить малотравматичні ендохірургічні втручання. Веде наукову діяльність, кандидат медичних наук. Автор 5 патентів, 25 наукових робіт.